Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletnie nie mam pomyslu

Jak odchudzić faceta za pomocą diety?

Polecane posty

Jest typowym mięsozercą, lubi wysokoprzetworzoną zywność (zupki w proszku, parowki, konserwy) jada tez serki topione i sporadycznie ser bialy (zoltego nie lubi), nie lubi tez warzyw mowi ze trawy jesc nie bedzie :D do tego jest palaczem. Jak ktos ma pomysly na sniadania, obiady i kolacje dla takiego uparciucha to bardzo bym prosila aby mi je napisac, będę probowac je powoli wprowadzac do jego menu. O jakis sport dla niego ja juz sama sie zatroszcze gdy nadejdzie wiosna :) Kochani-zeby bylo smacznie uwzgledniajac jego upodobania kulinarne, no i oczywiscie zdrowo. Aha jajek ugotowanych niecierpi :D

Gość anka_s
Trawy jesc nie bedzie?a w ogole odchudzac sie chce?jezeli tak niech przestanie tyle wpier**ac i przejdzie na diete dr.Dukana

o cos blizej o tej diecie? prosilam o przepisy na dania...

Gość anka_s
a i duzo wody,zero jakichkolwiek napoi gazowanych a nawet niegazowanych.Polecam cwiczenia na brzuszek 6 Weidera

Gość skoro jest miesożercom
to dobrze mieso nie tuczy natomiast unikałabym zupek w proszku, maronów.frytek i nadmiartu innych węglowodanów. Odstawic wszelkie słodycze. A swoją drogą, czy nie lepiej wysłac go na siłownie?

Gość anka_s
juz nie pamietam co tam mialam,ale z kurczaka mozna przygotowac pyszne jedzonko dietetyczne,poczytaj na forum gazeta dieta dukana,tam jest duzo rzeczy na ten temat.Naprawde polecam,jest to dieta proteinowa ale mieska ,ryby wyroznione mozna jadac wiec poczytaj,sa tam rzne przepisy,byleczki jak upiec dietetyczne,naprawde poczuje sie lepiej,ja od tej pry co jej nie stosuje czuje sie taka...obrzarta.a na tej diecie,super samopoczucie,

z silownia taka ktora mial pod nosem sie nie mogl za dlugo zaprzyjaznic bo mu zamkneli ;) Ale on i tak tam cwiczyl z tymi ciezarkami na ramiona....

Gość anka_s
jezeli bedzie tylko cwiczyl i jadl to co jje nic mu nie da,bo bedzie sie tylko meczil dlugimi miesiacami

Gość szurnięta joanna
na tvn style jest program "rewolucja na talerzu"(?) ,w necie są przepisy z tego programu-niby normalne (w miarę) potrawy,a za to o połowę mniej kalorii

ok rzucę okiem tam :) ale moze ktos jeszcze ma jakis pomysl? Ja nie tyle chce zeby on byl szczuplejszy ale zdrowszy, martwię się o niego bo to co je to kompletny syf moim zdaniem

Gość anka_s
niech pije duzo mleka np,skoro cwiczy na poprawienie sylwetki.Moj brat cwiczy juz od jakis 5 lat,zawsze pij i jadl duzo bialka,bo pomaga to w redukcji tkanki tluszczowej,szybciej sie chudnie.Wiec silownia jak najbardziej plus do tego dania z kurczaka,nie tuczy i najlepiej minimut tylko tluszczu,mniej cukru,slodyczy zero,ale na diecie Dukana szybko by zrzucil.Ja przez 1.5 m-ca schudlam 10 kg

Gość kozibonk...
podobno podczas orgazmu spala sie 300-400kcal...... taka sugestia.

Gość anka_s
a kto robi zakupy?jezeli maz to trzeba chowac produkty,ktore kupuje.Frytki ok od czasu do czasu niech zje ale bez przesady,zamiast frytek moze zjesc inne pozywne jedzonko.

Gość kozibonk...
no ale ogorek, pomidor to tez dla niego TRAWA''?

Gość anka_s
z warzyw mozna przyrzadzic pyszne salatki z kurczakiem,i nie tuczace.Wiec sprobuj

ja robie zakupy, frytek nie je, salatka z kurczakiem super... ale mi sie salatki kojarza z dodawanym ugotowanym jajkiem prawda? Nie tknie :o Ogórek, pomidor, nie trawa ale nie szaleje za nimi, lepiej sobie ugotowac parowke...

Gość podobno terz warzywa nie lubi
to dieta dukana odpada

Gość jezeli je tylko miesa
to on i tak jest na diecie dukana