Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qdfwej3qlkqd

ktore sie mocniej maluja codziennie?

Polecane posty

Gość wfwwwwwwwwwww
22 lata kiedyś podkład, cienie, tusz, kredka później podkład, puder, korektor, kredka, tusz, eyeliner a teraz stawiam na cienie w brązach które wyglądają naturalnie i nawet jak pada deszcz to mam pewność, że nic mi się nie odbije na malowanie twarzy poświęcam 30 minut, kiedyś godzinę jak widzę czasem kobietę która używa tylko i wyłącznie kredki do oczu to chce mi się wymiotować, maźnie sobie tylko wewnątrz dolną powiekę i już :O to lepiej wcale się nie malować - moja mama tak robi :O

kremy, puder (dawniej fluid + puder), kredka, tusz, cienie na powieki, cień i trochę kredki na brwi (mam nierówne). Niecałe 19 lat, zajmuje mi to jakies 10-15 minut.

Gość wfwwwwwwwwwww
ja zawsze robię tak kłade na powieki odrobinę podkładu, przypudrowuje go razem z rzęsami, podkręcam rzęsy zalotką, maluję kredką kreskę nad linią rzęs (coś jak eyeliner) nakładam na to ciemnobrązowy cień aby utrwalić, na resztę powieki daję jaśniejszy brązowy cień i rozcieram aby była płynna granica cieniem najjaśniejszym, na wszystko razem kładę cień szary, wtedy jest taki fajny nieoczywisty kolor, potem maluję kredką wewnętrze górnej powieki no i na koniec tusz pisanie o tym tyle zajmuje a co dopiero wykonanie :O

Gość rdw3fre
dlatego tez gowniary wygladacie na starsze i to duzo starsze. gdy bedziecie mialy 30 lat bedziecie mialy geby starsznie zniszczony. ja mam 33 lata nigdy sie nie malowala procz blyszczyka i tuszu do rzes a cere mam jak pupcia niemowlaka;)

Gość wfwwwwwwwwwww
co mam sobie żałować i mysleć "jak będę stara to bla bla bla " może jutro mnie auto potrąci i umrę taka bez makijazu ? nieeeee :D

co mam sobie żałować i mysleć "jak będę stara to bla bla bla " może jutro mnie auto potrąci i umrę taka bez makijazu ? nieeeee hahaha dokładnie tak:D

Gość kaśka01
rdw3fre zgadzam sie lepiej sie nie malowac i blyszczec naturalnoscia wsrod tych umalowanych jak sie tylko da kobiet ;)

poza tym stan cery nie ma nic wspólnego z kosmetykami. ;) ja mam zniszczoną od trądziku i specyfików na trądzik, a nie od pudrów czy fluidów

Gość Wpierdalator
Codziennie to : korektor,poklad,puder,roz,tusz,cienie i kredka.16 lat

Gość rdw3fre
a jka cie nie potraci i bedziesz zyla dluzej, zwiazek ci sie spierdoli ok 30stki i co wtedy? bedziesz juz miala paskudny pysk. zreszta jak ma was facet pokochac skoro tony makijazu na pysku apotem rano szok ze z paszczurem sie spotyka