Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calineczka 91r.

skąpy chlopak- prosze o pomoc :(

Polecane posty

Gość taka sobiee
autorko on nawet soku nie zaproponuje ?Moj byl lepszy powiedzial,ze kupi paczka i zjemy na pol! Bez komentarza

Gość ja jego mac
a ja dzisiaj bylam z facetem w knajpie to bylo nasze pierwsze wyjscie i jak przyszlo do placenia to mi pokazal racunek a mnie tak zatkalo ze zdolalam tylko wydusic ok place polowe...ale siara juz wiecej z nim nigdzie nigdy nie wyjde

Gość bum bum bum .
Hm. Ja dzis bylam na obiedzie. W restauracji. Facet pol dnia mi mowil, ze mnie zaprosi, to sie w koncu zgodzilam. Przyszlo do placenia. On patrzy na rachunek, mowi, zaplace karta, bo nie mam kasy, jakos sie rozliczymy :o Powiedzialam, ze w takim razie ja mam gotowke i ja zaplace. I zaplacilam. Ja zawsze place za siebie. No ale poziom niektorych facetow mnie poraza... Oni nie wiedza, ze jak sie kogos zaprasza, oznacza to, ze sie zgadzamy uiscic rachunek?

Gość ja jego mac
ja tez moge placic,ale kurde skoro ktos mnie zaprasza gdzies,i to w dodatku pierwszy raz,a suma nie jest jakas kuriozalnie duza,to takie zachowanie jest dla mnie po prostu porazajaco zalosne.a wczesniej sobie myslalam ze zaprosze go do kina....juz mi sie odechcialo:)

Gość bum bum bum .
Ja i tak chcialam za siebie zaplacic, ale to faux pas, skoro mnie ZAPROSIL. Zaplacilam za nas oboje i mam to gdzies. Nie bedzie powtorki z rozrywki :D

Gość ewellllll
haha! to ja Wam opowiem moją historyjkę :D. Spotykałam sie kiedyś z jednym idio*ą. Pożyczyłam mu raz 5 zł, ale o tym kompletnie zapomniałam. Pozniej on zaprosił mnie do mcdonalda na lody za 3 zł!!! Podkreślam ZAPROSIŁ. Następnej nocy ok. godz. 3 budzi mnie sms. A tam takie coś "przypomniało mi się, że kiedyś pozyczyłem Ci 5 zł, ale że dzisiaj postawiłem ci loda za 3 zł, to oddam Ci tylko 2 zł" . przezyłam szok, dosłownie. koleś miał wówczas 21 lat.

Gość ewellllll
pozyczałem od ciebie- miało byc

Gość calineczka 91 r
up up

Gość no co za kolesie hhahahahaha
gdzie Wy takie wynalazki znajdujecie??

Gość calineczka 91r
up up