Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co za popapraniec!

Czemu mi chuj nie powoedział że ma żone a teraz....

Polecane posty

"Wiesz ja nie bede sie na nim mściła szkoda mojej młodości i czasu." wyręczymy cię malutka :)

jego superstanowisko w międzynarodowej korporacji to pewnie też ściema. On pewnie wynajmował apartament za kasę żony :D ale żałosny gość

Gość ale się usmiałam
dawno się tak nie ubawiłam. Więc po części opiszę swoją historię Mój ex mąż też takich tanich chwytów używał, po rozwodzie okazało się, że takich panienek było co najmniej cztery. Ja go nigdy nie zdradziłam, okazji nie brakowało, rodzina, małżeństwo i dziecko było dla mnie świętością. Oczywiście mu ufałam tak jak on mógł ufać mi. Po zdradzie, którą odkryłam ja, spakowałam mężusia i wywaliłam w ręce owej szczęśliwej kochanki. Potem skamlał jak pies i chciał wrócić, niestety zgody nie dostał, kochanka nie świadoma jest chyba do dziś. Dziś mam faceta 10 lat młodszego, nie będę zanudzać. Żyj i pozwól żyć innym. Jak Ci źle to to mów i się rozwiedź, pomyśleć, że gdyby nie jego wpadka, ja byłabym mu wierna do tej pory i nie wiedziałbym co to szczęście i prawdziwy sex. Może ta żona żyje z jakimiś zasadami moralnymi i też ma go dosyć. Jest uczciwa i nie ma pojęcia, że jej mąż ją wali po rogach. Mojemu ex mężowi życzę jak najlepiej, bo nigdy nie wiedziałam co to szczęśliwe życie, a z moim obecnym facetem jestem już 4 rok. Moja córka go uwielbia i tatusia ma gdzieś. A tatuś teraz wszędzie podaje się za ofiarę. Wszystko się zawsze jakoś ułoży.

Gość Co za popapraniec!
Skoro nie bylas szczesliwa dlavczego wciaz ylas w tym małzenstwie? Skoro dopiero teraz sie dowiedzialas co to jest szczescie,dlaczego bylas z mezem-nie będąc szczesliwa? Bylas oby być?? Wydaje mi sie ze dopiero jak zostalas zdradzona wiele razy- pocieszasz sie ze bylas nieszczesliwa i dopiero teraz masz prawdziwe szczescie. Wlasnie ze bylas szczesliwa u boku męża.. tylko po zdradach-zwatpilas i znalazlas innego. taka jest prawda. I nie pisz ze podczas malzenstwa nie bylas szczesliwa-bo to nieprawda.

Gość Co za popapraniec!
Skoro piszesz o uczcciwosci itd.... Bedąc w malzenstwie nie znając szczescia, nie wiedząc co to szczescie-to po co wyszlas za tego czlowieka? i tkwilas w tym? tez nie bylas uczcciwa skoro na sile bylas czyjąś zoną bez uczuc , bez uczucia szczescia.. czyli z musu.... gdzie tu Twoja uczciwosc?:)

Gość Co za popapraniec!
Zauwazylam też,ze zdradzona żona- bedzie bronic zdradzonej zony, kochanka bedzie bronic kochanki.... chocby nawet nie znala sytuacji- stawia sie w sytuacji Autora/ki i wyraza swoje zdanie i wszystko przewiduje-bo sama to przezyla i mysli ze u kazdej jest to samo. Ludzie TTOCHĘ OBIEKTYWIZMU! to ze ty zostalas skrzywdzona nie znaczy ze kazda bedzie tak samo jak Ty krzywdzona!to ze tobie cos obiecal, nie znaczy ze kazdej innej obiuecuje pod tym samym pretekstem! chcialabys ay tak bylo bo ci lzej ze ktos tez cierpi A NIE TYLKO Ty! TAKA JEST ZALOSNA NASZA POLSKA i ludzie tu! zyczą zle jednni drugim z zawisci zazdrosci....szok!

Gość Studentka;;;;
Eh wiem że był prezesem bo sprawdzałam go w KRSie. Sorry skad niby mogłam wiedzieć że ma żone

Gość Studentka;;;;
Aha i do "ale sie uśmiałam"ja nie jestem taką panienką

Gość Zyczliwy Witek
Dobrze wam tak, drogie panie. hehehe

Gość coraz wiecej palantow
co za idiota - zdradzajacy to DNo i nie ma dla nich zadnego usprawiedliwienia! bardzo dobrze zrobilas, ze go olalas

Gość co za popapraniec
życie.