Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oklahoma

jaki prezent na walentynki dla dziewczyny ? :)

Polecane posty

Gość oklahoma

Witam. Proszę doradźcie mi co można kupić/zorganizować dla dziewczyny (22 lata) na walentynki :) ? Budżet tak ok 30-40 zł do 50 :) Doradźcie mi coś :D

Gość Girlanda
A jaka ona jest? Czym się interesuje? Czy długo sie znacie? To też ważne.

Gość naatalkaaa
Oj tam na walentynki daje się jakieś duperele. Ale ja to Ci radzę za te pieniązki jakie możesz przeznaczyć kupić po prostu kwiaty które lubi. Jak dla mnie najodpowiedniejszy prezent.

Gość Girlanda
Jak na moje kwiaty są super. Ale lepiej kupić coś, żeby miała "na pamiątkę" i na przykład dokupić różyczkę. Bo same kwiaty to zwiędną...Wiem, mozna zasuszyć. Kiedyś tak trobiłam. Ale potem te suszone kwiatki zaczęły się sypać...

Gość naatalkaaa
No to kolczyki, bransoletka, jakiś wisiorek, miś, zdjęcie w ramce, poduszka?

Gość Girlanda
Ja bym sie cieszyła ze wszystkiego. Ważne, ze to od osoby, do której żywię jakieś głębsze uczucia. Ale, gdybym miała wymienić cos konkretnego to mogą być kolczyki, książka, może pluszowy miś, kubek z nadrukowanym wspólnym zdjęciem. Wiem, ze kubek jest "oklepany", ale ze wspólnym zdjęciem to super, kwiatki. Albo zorganizuj cos romantycznego...Wiesz, swiece, ogólnie jakiś taki klimat....Może ciekawy fim. wiem, że kolacja przy świecach to żadna nowość. Ale kobietom sie takie cos podoba. Jednak mówię, wszystko zależy od tego, jak długo się znacie, czym ona sie interesuje, ile ma lat,itp.

Gość naatalkaaa
Autor napisał ile ma lat dziewczyna.

Gość Yattleya
Ja bym sie cieszyła ze wszystkiego. Ważne, ze to od osoby, do której żywię jakieś głębsze uczucia. ja tez :) prezentow mozna dac mnostwo-kwiaty,kolczyki,ponczochy, swieczki,album z waszymi zdjeciami,wiersz napisany przez ciebie,wyjscie do opery czy cos :) nawet bez prezentu by sie obeszlo -poszeptac sobie noca przy zapalonej swieczce o uczuciach 😍

Gość oklahoma
up :)

Gość anna_nowak
Ostatnio widziałam w „Kobieta i życie taki fajny pendrive diamondflash (http://www.diamondflash.pl/). Myślę że świetnie by się nadawał na prezent :)

Budżet tak ok 30-40 zł do 50" to żeś zaszalał z kasą I tak dziwne że jeszcze żadna laska nie wyzwała cie od sknery i nie zasugerowała że jeśli kochasz to na swoja drugą słodką połowę warto wydac o wiele więcej ... generalnie za to to możesz kupic bilet do kina dla siebie i laski ale juz o popcornie nie myślcie bo wam na niego braknie :P