Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askkkaaaa

walentynki tuz tuz

Polecane posty

Gość askkkaaaa

Mam 20 lat, nie mam za bardzo pomyslu co kupic mojemu chlopakowi, przewaznie na walentynki powinien byc chyba jakis mily drobiazg. jestesmy ze soba ponad dwa lata i szczerze mowiac pomysly mi sie juz wyczerpuja:D Myslalam nad ramka z naszym wspolnym zdjeciem tylko mam problem jaki rozmiar tego zdjecia bo nie wiem jakie sa oprocz podstawowego 10x15....a nie chcialabym wyjsc u fotografa na idiotke:P Pewnie ciezko wogole bede miala kupic ramke na zdjecie w poziomie;/ No i jest drugi problem, nie mamy za wiele ladnych zdjec, z tego co patrzylam mialabym do wyboru 2: 1. Takie bardziej eleganckie ze studniowki na ktorym siedze mu an kolanach przytulona 2. Slodki buziak nad woda w lecie. Nie wiem ktore wybrac no i jaki ten rozmiar. Pomozcie mi!!! i czy wogole taki prezent jest odpowiedni? Moze jeszcze dokupilabym mu jakies czekoladki bo wiem ze lubi:P

Gość askkkaaaa
Piszcie

Gość askkkaaaa
?

Gość rtdd
buziak nad woda

Gość zawsze oddany bogu
nad wodą a nie lepiej kupic seksowna bielizne i sprawic mu takie walkentynki których nie zapomni\/

Gość Hilda garda
A ja bym wzięła dwa zdjęcia, poszła z nimi do fotografa, niech je obrobi i oba zrobi tak, żeby były w ramce. Oni to potrafią zdziałać cuda :)

Gość askkkaaaa
Heh pomysł z seksowna bielizna zawsze przecież można dołaczyc do prezentu:D:P Nie no 2 zdjecia to raczej nie bo one kompletnie do siebie nie pasuja takze dziwnie by to wygladalo. Myslalam ze zaniose fotografowi na plytce te zdjecia on mi wywola a ja dokupie ramke i przeciez potrafie sama zdjecie do ramki wlozyc. U fotografa napewno maja ramki wiec cos dopasuje. Po cholere mam dodatkowo placic za uslugi:P Tylko jaki rozmiar tego zdjecia? 10x15 to chyba za male?;/ to taki podstawowy rozmiar, co myslicie?

Gość Anuaniia
-->zawsze oddany bogu To chyba, skoro jesteś taki oddany Bogu, nie uznajesz żadnych spraw związanych z seksem przed ślubem, co? A ja uważam, że sztucznie połączyć dwa zdjęcia do bez sensu...właśnie liczy się to, że na tym zdjęciu naprawdę byliście razem. Sztucznie to można sobie połączyć z Bradem Pittem albo Angeliną Jolie ale czy o to chodzi?

Gość askkkaaaa
Tak wlasnie wiem, tez nie chce laczyc tych zdjec dlatego pytam was o pomoc w wyborze i moze ktos odpowie mi na pytanie dotyczace rozmiaru:P

Gość kkobieta na forummm
Boshe doradzic na temat rozmiaru jeny wex wieksze jak wolisz kurwa ty masz problemy w pizdu.!jakas niedorozwinięta jesteś jak na te 20 lat:O

Gość askkkaaaa
nie uwazam ze to pytanie swiadczylo o tym ze jestem niedorozwinieta. Nie zycze sobie zebys mnie obrazala, naprawde nie musisz mi odpowiadac

Gość askkkaaaa
tak szczerze mowiac najpierw myslalam o tym pierwszym zdjeciu. Dopiero dzisiaj pomyslalam o tym buziakiem:p chociaz tamto tez jest ladne...kurde nie wiem:D znajac mnie to pewnie wywolam oba bo przeciez to i tak pare groszy za samo wywolanie, kupie ramke i zobacze ktore bedzie lepiej pasowac:P Jak myslicie ile moze kosztowac taka lepsza ramka, bo ostatnio u mnie krucho z kasa a nie chce brac od rodzicow

Gość kkobieta na forummm
Duzia mała lameczka a mozie oklągla???????pomozcie mam tylko 11 lat...no kurwa mać jak nawet w takich prostych sprawach sobie nie radzisz to co możesz wogóle wiedziec...pozdrawiam.!!

Gość askkkaaaa
ja nie powiedzialam ze sobie nie radze, chcialam tylko poznac opinie. Jak myslicie jaki rozmiar bylby odpowiedni. Moze faktycznie zle skonstruowalam pytanie ale to nie jest powod do tego zeby mnie odrazu obrazac jesli mnie nie znasz nawet

Gość kkobieta na forummm
Ja Cie nie obrazam ale nabijam siez takich kretynek jak Ty....no nie mogę ta dalej jaki rozmiar tej ramki sie pyta........jeny........

Gość askkkaaaa
pisanie do mnie w ten sposob ("kretynka") nie jest wg Ciebie obrazaniem drugiej osoby? Wiesz co troche kultury bo to jest powszechne forum, kazdy ma prawo pytac tutaj o co chce i jesli moje pytanie wydaje Ci sie dziwne to zerknij na inne, na pewno cos znajdziesz a mi daj spokoj