Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość karaska

co myślicie?/

Polecane posty

Gość karaska

Witam. Chciałam Was spytać co myślicie o moim problemie i jaki jest Wasz punkt widzenia, a mianowicie miesiąc temu uprawiałam petting z chłopakiem 2 dni po dostałam zgodnie z terminem miesiączkę. Równie z rozpoczętą miesiączką zaczęłam brać tabletki hormonalne(1 raz w życiu (musiałam je brać ponieważ miały być lekarstwem na torbiel(jest to coś w stylu wrzodu na jajniku) Po skończeniu miesiączki ciągle miałam brązowe plamienia i skrzepy. Bóle jajników, i bóle na dole brzucha oraz sporadyczne biegunki ) Wraz ze skończeniem się tabletek dolegliwości zniknęły a ja zrobiłam sobie test ciążowy który wyszedł negatywnie. Teraz ponownie dostałam okres zgodnie z terminem, który przebiegł normalnie. Ale dziś znowu coś zaczęło boleć mnie na dole brzucha tak sporadycznie. A chciałam dodać, że przez ostatni miesiąc strasznie zwiększył mi się apetyt. Strasznie panikuję i proszę Was o opinie,czy mogę być w ciąży? Proszę nie oceniajcie mnie bo sama wiem, że jestem nieodpowiedzialna i ciągle pluje sobie w brodę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować