Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASIAKASIAKASIAaaaaaaaaaa

CZY MOGE BYC W CIAZY????

Polecane posty

Gość KASIAKASIAKASIAaaaaaaaaaa

Od kilku 2 tygodni czuje wieksze zmeczenie niz zwykle. Moze jest to spowodowane tym ze wstaje wczesnie rano i jestem do godziny 15-16 na nogach. W czasie okresu kochalam sie z chlopakiem okres dostalam 5.stycznia Po kilku dniach zaczela sie goraczka bylam u lekarza powiedzial ze to przeziebienie. Zrobilismy test wynik negatywny. Mam zwiekszony apetyt. Czuje sie zmeczona Piersi lekko mnie bola. Wczoraj zrobilam jeszcze jeden test i wynik negatywny niewiem co jest grane???????????????? POMOZCIE

Gość sołsad!
tak

Gość kkobieta na forummm
Tak jasne możesz być w ciązy pomijajac fakt miesiaczki i testów że wyszły negatywnie.!jasne jasne zaraz tu się zlecą i polecą badanie krwi bete hcg żałosne dziewczyny.!!!!!!!!!!!!!

Gość KASIkakkkkkkkaaaaaaaaaaaaa
ROBIAC 2 TESTY????

Gość kkkiiikkkaaa
Raczej na pewno nie jesteś w ciąży, natomiast z seksem podczas okresu też trzeba uważać, bo zdarzają się przypadki zajścia (rzadko bo rzadko, ale się zdarzają). Natomiast ty się absolutnie nie stresuj, bo skoro robiłaś dwa testy i oba wyszły negatywne to ciąże możesz spokojnie wykluczyć. I na przyszłośc radze używac choćby prezerwatyw. Kosztują 3zł a pozwalają zaoszczędzić sporo nerwów:)

Gość kkobieta na forummm
Autorko zajarz.!!!!!!!!!!!!!!przeczytaj rza jeszcze moja wypowiedź.!jestes w ciąży ale...urojonej.![powodzenia.!

ALE NAWET NIE DOSZLO DO WYTRYSKU WE MNIE!

Gość widziałam, miałam
A my ku rwa coi?? Jasnowidze?? Test albo do lekarza won!! Ja p i e r do lę, no! Następna. Najpierw poucz się biologii, dowiedz się jak się w ciążę zachodzi a później dopiero dawaj dupy. Wtedy może będzie tu spokój z takimi histeryczkami.

Gość kjhcdfshviuebrvkjsdnvf8923r6y8
Droga autorko, ostatnią miesiączkę miałaś 5 stycznia, a więc objawy które opisujesz to nic innego jak objawy napięcia przedmiesiączkowego, gdyś zbliża Ci się kolejny okres. A więc wyluzuj, przestań o tym obsesyjne myśleć (wiem, nie jest to łatwe:/), bo będzie ok :)

Gość kkkiiikkkaaa
Dajcie dziewczynie spokój, młoda jest to pyta. Wy nigdy nie mieliście takich obaw? W tym kraju praktycznie nie istnieje edukacja seksualna, więc skąd młodzież ma czerpać wiedzę na temat seksu? Dla mnie oczywistym jest, że jak ktoś czegoś nie wie to pyta, wątek jest jasno zatytułowany, więc jak kogoś to wkurza to może po prostu nie wchodzić.

to jestes pewna ze nie jestem w ciazy??

Gość kkkiiikkkaaa
Możesz być spokojna:) Skoro stosunek był w czasie okresu, w dodatku bez wytrysku, a 2 testy wyszły negatywne to praktycznie nie ma szans na ciążę. Zwłaszcza, że drugi test zrobiłaś wczoraj, miesiąc po stosunku. Głowa do góry i przestań się stresować, bo stres opóźnia miesiączkę. I kupcie te prezerwatywy:)

dzieki za pocieszenie. Ciaza urojona?? Jak to sie objawia

Gość kkkiiikkkaaa
Ciązy urojonej tez nie masz, bo to bardzo rzadkie zjawisko. Objawy są jak przy zwykłej ciąży, czyli brak okresu, powiększenie brzucha, nawet czasami pojawia się mleko w piersiach. Z tymże coś takiego jest spowodowane bardzo powaznymi zaburzeniami psychicznymi, występuje głównie u kobiet zmagających się z bezpłodnością, rzadziej u tych, które obawiają się ciązy. Ale to jest naprawdę bardzo rzadkie schorzenie, na pewno tego nie masz:) A objawy, które opisujesz sa typowe przed miesiączką.

ok mam nadzieje ze to prawda

Gość ja tes nie jestem macica
twoja ale jako ginekolog uważam że 100% jesteś w ciąży:D witamy następnego debila na świecie:D

robiac 2 testy i wynik negatywny? To jakim cudem jest to mozliwe hm?

Gość kkkiiikkkaaa
niemożliwe, nie słuchaj pajaca

OK .

Gość twój tata zza ściany
możesz, pozwalam :classic_cool: