Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zcoolgany w coolke cool

Solidarni z Egiptem. Dziś wszyscy jestesmy Egipczykami!!!

Polecane posty

Gość ale z ciebie
ehh nie kochanie, akurat nie o to mi chodziło aczykolwiek z drugiej strony przez te wszystkie lata nie umiałeś nawet dobrze zbajerować jakąs panienke zeby ci dała...

Gość widziałam, miałam
i pewnie gej w pakiecie

rasiści! !!!!! co macie do egipczyków? ani walczą jak ja kiedys z komunom o wolnośc i godność! ale wy dzieci nie wiecie o czym mowa bo was na świecie wtedy nie było! w każdym razie czemu ten tusk caly nic nie robi? nie pomoże egipczykom? tunezyjkanom i jordanom?

Prowokacja.... sa przeciez jakies granice debilizmu. Nie uwierze, ze ktos jest az takim kretynem zeby wypisywac takie z dupy wziete bzdety.

Gość widziałam, miałam
bo on jest tuskińczykiem i robi dla swej ludności.

Gość ale z ciebie
mówiłam ze to palant

Gość widziałam, miałam
to nie palant. To gej rozchwiany emocjonalnie. W dodatku stary i niewydu.p.czony. Nie znęcajmy się nad nim. Pochylmy tylko głowy nad jego problemami :D

Smiesza mnie Ci kretyni co sie szczyca walka "z komunom", a nie potrafia jednego zdania, w swoim ojczystym jezyku napisac.

Dobra, masz racje, nie dyskutuje z debilami. "wybieram" sie do innego tematu, pozostalym tez to radze :)

eh ja już sam nie wiem czy wy mnie wkrecacie udając że się nabraliście na wyszukaną prowokację o egipczykach, 53 letnich prawiczkach urodzonych 31 lutego itd czy na serio jesteście tacy niepełnosprytni. chyba to pierwsze jednak.