Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andżelo33333

Czy to prawda że faceci najchętniej zrezygnowaliby z gry wstępnej

Polecane posty

Gość andżelo33333

z przytulanek , całusów, bo dla nich to zbędne, bo chodzi tylko o cipke ?

Gość rozchodzi?
jeśli chcą tylko sobie wsadzić to po co im gry?

Gość kochamcienajmocniejnaswiecie
raczej tak

Gość andrrrr
zależy co do tej kobiety czują

Jasne, wszyscy faceci na tym swiecie sa tacy sami. Kazdemu facetowi zalezy na cipce, NIE NA 2 cipkach, bo faceci kochaja zdrady, a kiedy facet kobiete pocaluje tota moze byc pewna, ze zalezy mu na 3 cipkach. To wystarczajaco wyczerpujaca odpowiedz ? :P

Gość IMO13246
Eh, baby i ich szalone teorie...

Gość kilblaskajajh
z gumek też...

Gość IMO13246
Nas wystarczy nakarmić, zaspokoić seksualnie i połozyć spać, czy to takie trudne do pojęcia? ;)

Gość efdefde
ja słyszałam ,że przytulanie wcale im nie sprawia przyjemność i robią to tylko p oto żeby kobiecie sprawić przyjemność

Proponuje robic prewencyjne awantury o zdrady, bo nawet jesli facet nie zdradza to mysli o zdradzie. Jesli macie kobietki jeszcze jakies pytania dotyczace facetow, jestem do dyspozycji.

pewnie, ze nie sprawia przyjemnosci, ale Jestes w bledzie. Faceci sie przytulaja do kobiet by dostac to czego chca -----> seks. Tak to juz jest.

Gość facet to brudne zwierze
ok doktorku, czy facet tak samo rucha byle dziurę w płocie jak i swoją ukochaną kobietę ?

Gość IMO13246
Awantury są zawsze mile widziane, przecież kobiety kochają dramat, a do tego mają prawdziwy powód aby narzekać. Żyć nie umierać!

Gość andrrrr
doktor , niby próbujesz być zabawny,a właśnie to co piszesz jest prawdą...

Gość to nieprawda ze
nie lubia sie przytulac, moj maz czasami wrecz sie domaga przytulania, do tego jak wychodzi rano do pracy to zawsze jeszcze wroci na mometnt do lozka zeby mnie pocalowac i utulic. A w grze wstepnej tez jest namietny

Gość coconutt1
a mój nie przytula sie bez powodu.. zawsze chce seksu

Gość nie wiem czy to prawda
ja natomiast słyszałam,że lubią się przytulać ,ale tylko jak kochają?

Gość ole ole ole oleeeee
no bez przesady. Mój tez się lubi poprzytulać. zawsze mnie woła i każe się przytulać, poleżeć z nim. Już mnie sama to zaczyna irytować - co mam tak leżeć i patrzeć jak się kurz zbiera? Jeżeli chodzi o grę wstępną to zauważyłam że ją znacznie wydłużył. Zawsze była ale teraz jakby się delektuje. Hmmmm...

ok doktorku, czy facet tak samo rucha byle dziurę w płocie jak i swoją ukochaną kobietę ? Jasne, ale faceci wola reke niz dziure w plocie, poniewaz jesli zdarzy sie wypadek to z dziury w plocie ciezko wyjsc i mozna sie osmieszyc.

Gość sdfdsfdsfsdfd
mi chodzi tylko o cycki...

andrrrr doktor , niby próbujesz być zabawny,a właśnie to co piszesz jest prawdą... Jasne, ze to jest prawda, przeciez jesli jakas dziewczyna SLYSZALA, ze faceci sie nie lubia przytulac, to musi to byc prawda.

Gość dżoana33
uwielbiają grę wstępną, najlepiej nie z żoną🖐️

przed seksem mnie gra wstepna tez nie jest potrzebna. lubie od razu, na szybko choc nie zawsze. ale tak ogolnie to zgadzam sie z teoria ze jak na prawde kocha to wtedy przytula. moj to prawdziwa maskotka, uwielbiamy sie do siebie przytulac, na ulicy zawsze objeci tez...z moimi bex tak nie bylo, alew moze dlatego ze to byli polacy:)?

Gość sdfdsfdsfsdfd
reszta to sprawa druga rzędna. najwaznieszjym elementem w ciele kobiety są cycki! są będą i zawsze były...

Gość IMO13246
Hahahaha! Przez wasze gadki wyobraziłem sobie jak siedzicie ukryte za firanką z lornetką w ręku, obserwując z daleka dzikich, niezrozumiałych samców. :D "O patrzcie dziewczyny tam jest jeden!" "Ale dziwny, a czemu on ma płaską klatkę piersiową - ja tak nie mam." "O podrapał się po głowie! Znaczy, że coś pomyslał" "Cicho! Zbliza się! Nieruszajcie się, oczy samców reagują tylko na ruch!"

Ja nie probuje byc zabawny. To Ci ktorzy zakladaja tego typu tematy probuja robic prowokacje, a potem cala armia skrzywdzonych kobiet rzuca sie by napisac jacy to faceci sa zli, oczywiscie generalizujac na wszystkich. Jeszcze oczekuja powaznych odpowiedzi. Ja moge dyskutowac, ale tylko wtedy kiedy temat jest powazny i rozmowcy na poziomie. Pozdrawiam i w tym temacie sie udzielac wiecej nie bede. FACET TO TWOJ WROG !

Gość IMO13246
House. Rozmowa na poziomie na kafeterii. Idź do kąta i przemyśl co właśnie powiedziałeś!

Gość faacet32
ja mogę powiedzieć po sobie, jeśli się dziewczynę kocha to naturalnie,że chce się ją tulić ,obok niej zasypiać, jeśli dziewczyna jest tylko do jak to ujmujecie bezuczuciowego "ruchania" to jest mi obojętne czy się przytuli czy nie, najlepiej gdyby już wyszła