Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienastolatka

Mój mąż poszedł na dziwki.

Polecane posty

Gość knjinji
> anal nie jest dobry dla kobiety ciekawe czemu moja żona lubi żeby jej włożyć wibrator w tyłek kiedy ja jestem w jej pochwie :) PS. Kobiety są zbyt tępe żeby zrozumieć, że seks z prostytutką to onanizm z żywą lalką - niewolnicą.

Gość Angelika Emmm
Ja i mój mężczyzna robimy wszystko co jest NORMALNE I PRZYJEMNE w łóżku i co odpowiada nam ;) Sperma to nic złego, przynajmniej ja mam takie zdanie.

Gość To tń
Jak go wypieprzyłaś z lozka to nic dziwnego ze poszedl inne bzykac. Miej pretensje sama do siebie. Durna kobieto. Nara

Gość Angelika Emmm
Nie obrażaj mnie, nie jestem tępa. Po prostu tego nie rozumiem jak można iść na dz*wki jak ma się żonę, którą się niby kocha. Jak miłość to i wierność!!

Gość knjinji
Angelika Emmm >Ja i mój mężczyzna robimy wszystko co jest NORMALNE I PRZYJEMNE w >łóżku i co odpowiada nam Czyli organizujecie sobie trójkąciki, podwójne penetracje i gangbangi byle tylko nie dopuścić do seksu między dwoma osobami tej samej płci?

Gość To tń
Czyli Angelika sperme łykasz? Często?

Gość Angelika Emmm
Nie wiem czy zauważyłeś ale wywaliła go z łóżka gdy się dowiedziała o zdradzie...

Gość To tń
To z durną kobietą to nie do ciebie Angelika

Gość Angelika Emmm
knjinji Bez przesady ;) Aż takich potrzeb seksualnych nie mamy ;D Jednakże jest tak ze jest nam ze sobą dobrze.

Gość knjinji
co ma miłość wspólnego do onanizmu z wypożyczoną żywą lalką niewolnicą?

Gość Angelika Emmm
No właśnie ma dużo, bo jak już mówiłam miłość idzie w parze z wiernością! P.S A żona nie może być niewolnicą??

Gość kkkkkkkkk
Angelika Emmm nie tłumacz się przed tymi śmieciami. Weź tą separację i możesz sobie wypróbować innych facetów. Będziesz mieć więcej za darmo niż twój mężulek za kasę. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Gość Angelika Emmm
Co do spermy to łykam i nie widzę w tym nic dziwnego

Gość Angelika Emmm
kkkkkkkkk To nie ja założyłam temat, ale wydaje mi się to dobrym rozwiązaniem dla naszej zdradzonej koleżanki.

Gość Nienastolatka
Nie jestem ani głodna ani spragniona aby połykać. No właśnie też tego nie mogę zrozumieć o co chodzi z tymi dziwkami. Najgorsze jest to że on nie chce o tym rozmawiać. Zawsze problemy rozwiązywaliśmy szczerą rozmową a teraz cisza.

Gość żona kochająca
knjinji ja jestem tego samego zdania. Mam kilku kochanków, ale kocham tylko męża. Oni są tylko do seksu, a to z mężem dzielę całą resztę życia. Nie wiem jak ktoś może tego nie rozumieć.

Gość Angelika Emmm
żona kochająca Ja nie rozumiem i nie zrozumiem, bo dla mnie seks z jednym mężczyzną którego kocham to świętość :)

Gość knjinji
Angelika Emmm No właśnie ma dużo, bo jak już mówiłam miłość idzie w parze z wiernością! P.S A żona nie może być niewolnicą?? Nie widzę związku między wiernością mężczyzny a jego miłością. Żona może być niewolnicą, ale cały urok w niewolnicach że codziennie można kupić sobie nową i je tak testować całe życie.

Gość Angelika Emmm
A ja właśnie widzę związek i tym się różnimy!

Gość Angelika Emmm
Nienastolatka Ochłoń przede wszystkim. Gdy już będziesz gotowa to porozmawiaj z nim ale bez awantur.

Gość Nienastolatka
Nie wiem czy potrafię kochać się z innym. Wiem że jestem atrakcyjną kobietą i faceci się za mną oglądają ale to chyba nie tędy droga i nie o to chodzi. Czuję się tak jakby coś uleciało ze mnie.

Gość do żony kochającej
a też bylabyś taka wyrozumiała gdyby to twój mąż miał kilka kochanek a z tobą dzielił życie?

Gość żona kochająca
Jaka świętość? Mamy szczęśliwsze małżeństwo niż wiele innych. Dwójkę dzieci. Od kiedy mam kochanków jestem spokojniejsza i bardziej doceniam męża. On o niczym nie wie, ale tylko na tym zyskuje, bo ma zadowoloną żonę.

Gość Angelika Emmm
do żony kochającej a też bylabyś taka wyrozumiała gdyby to twój mąż miał kilka kochanek a z tobą dzielił życie? Dobrze ujęte :)

Gość Angelika Emmm
Szczęśliwe małżeństwo ? Ja bym nie była szczęśliwa na jego miejscu, on jest okłamywany... Ale twoje życie. Prędzej czy później i tak się wyda...

Gość żona kochająca
Mój mąż nikogo nie ma. Sprawdziłam go przy pomocy koleżanek. I mieć nie będzie bo mu to niepotrzebne. Ja przed ślubem nie miałam nikogo, a on miał już dwie kobiety i się wyszalał. Ja się wyszaleję teraz i wszystko się zmieni z czasem. Na razie ciężko mi zrezygnować z kochanków, ale kiedyś pewnie zdecyduję się na to.

Gość Nienastolatka
Czyli co? Nie prowokować rozmowy(awantury) jak długo? A może wyjeżdżać gdzieś wieczorami niech sobie myśli że też poszłam gdzieś.

Gość żona kochająca
Ja tu piszę tylko jako przykład, że można się zaspokajać z kimś innym, a kochać męża. Ja kocham tylko męża. Do innych nic nie czuję. Nie wyda się bo jestem bardzo ostrożna.

Gość do zona kochajaca
Tylko tyle z dnia swira Dzizas kurwa ja pierdole :O Acha i jeszcze moj komentarz : jestes szmata:classic_cool:

Gość Angelika Emmm
żona kochająca Nie wyobrażam sobie jak mogłabym ja tak postąpić, a tym bardziej jakbym to ja była zdradzana. Skoro to nie jest takie krzywdzące to powiedz mężowi o tym co robisz, zresztą nie wiem, ale wg mnie to ze on się wyszalał a ty nie to nie argument by robić takie rzeczy... Przemyśl to sobie... A przede wszystkim fakt jakby to on Cie zdradzał...