Gość gość Napisano Październik 30, 2018 Stosunkowo niedawno wróciłam z Chomiczówki w Łebie. Bardzo mi się podobało, że obsługa dba o kreatywność rozrywki dla gości. Uczestniczyłam nawet w turnieju siatkówki, czy badmintona dla całej rodziny z nagrodami i medalami. Jedzenie poza tym bardzo smaczne, a pokoje w większej jakości niż w niektórych hotelach przyznam szczerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elaaa Napisano Luty 19, 2019 W Międzywodziu masz bardzo fajny ośrodek wypoczynkowy Gryf. Jeździmy tutaj od dawna z klubem seniora i jeszcze się nie zawiedliśmy. Piękna okolica, blisko do plaży, cicho, spokojnie, komfortowe pokoje, strefa SPA z krytym basenem, niczego tutaj do szczęścia nie brakuje. Mają swój serwis internetowy z pełną prezentacją na gryfmiedzywodzie.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AniaPiotr Napisano Luty 25, 2019 Może popatrz na sunandsnow.pl mają blisko 1700 apartamentów w bazie. Jest w czym wybierać. Ja już 2 razy korzystałam z ich strony przy rezerwacji apartamentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noclegi Mrągowo 0 Napisano Maj 7, 2019 (edytowany) Wczasy tylko na Mazurach w Mrągowie nad jeziorem Czos. <p><a title="noclegi mrągowo" href="https://www.domeknamazurach.mragowo.pl/">noclegi mrągowo</a></p> Edytowano Maj 7, 2019 przez Noclegi Mrągowo zmiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ryska Napisano Maj 28, 2019 Dnia 26.02.2019 o 00:47, Gość AniaPiotr napisał: Może popatrz na sunandsnow.pl mają blisko 1700 apartamentów w bazie. Jest w czym wybierać. Ja już 2 razy korzystałam z ich strony przy rezerwacji apartamentów. Właśnie rozważam apartament z tej strony, bo znalazłam zniżkę na początek wakacji -15%, a ten termin nam odpowiada, pogoda zapowiada się swietna. Promocja chyba trwa do końca czerwca, jeśli się nie mylę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdakruszyna 0 Napisano Grudzień 7, 2020 Jeśli planujesz jakiś weekend we dwoje to zerknij na Wakacyjną Papugę (wakacyjnapapuga.pl). Sporo fajnych ofert z tanimi polskimi hotelami o wysokim standardzie. Właśnie takie propozycje tanich weekendowych noclegów w różnych hotelach zamkowych, dworkowych itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano 28 Czerwiec Bieszczady, Mazury lub Dolny Śląsk. Tam jest co robić bez względu na pogodę. Można zwiedzać, odpocząć od zgiełku miasta i poobcować z naturą. Przez cały tydzień na pewno nikt nie będzie się nudził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markdi 1 Napisano 4 Lipiec Gdańsk? Tam jest dużo atrakcji, morze, bawialnie, zoo, hevelianum itp w sumie zależy skąd jesteś i jakie atrakcje masz u siebie. Polecam też wypad pod żagle https://www.familie.pl/artykul/Zeglowanie-z-dzieckiem-jak-zaplanowac-Czy-to-bezpieczne,20752,1.html Na Mazury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach