Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelinka :)

Allegro-wygrałam aukcję i....mam pytanie

Polecane posty

Wygrałam aukcje moje konto na allegro nie jest połączone z moim kontem bankowym. Musze wybrac forme zapłaty: płace z allegro lub zwykły przelew... no i tu chce zadac pytanie czy moge wysłać pieniądze na poczcie wypelniajac po prostu druczek?? czy nie?? wiem uznacie mnie za idiotke ale nie znam sie na tym dopiero co załozyłam konto na allego. Bardzo prosze o pomoc i zgóry dziekuje :)

Gość sdhehy
możesz ale licz się z tym ze przez poczte polską wpłata bedzie szła nawet 7 dni

No jeśli nie masz konta bankowego to wiadomo - kiedyś tylko tak się przecież robiło :) Lub jeśli sprzedawca oferuje możesz wziąć przesyłkę za pobraniem - zapłacisz do ręki listonoszowi

No właśnie sprzedawca podała w formach zapłaty zwykły przelew(płatność z góry) .... czyli generalnie moge zapłacic przelewem bankowym?? tym druczkiem...tak??

Ufff uspokoiliście mnie. Dziekuje BARDZO! :)

Gość a jak kupowałaś
trak, możesz wpłacić na poczcie, będzie Cię to kosztować 2,50 i będzie iść ok 3 dni roboczych:) Natomiast, jakbys wpłaciła w tym samym banku, w którym sprzedawca na konto, to po 1 w 90% przypadków nic nie zaplacisz za przelew:) I pieniądze będą na koncie już w momencie wpłacania :) POzdrawiam

DZIEKUJE