Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nivea hair care

Już was nie lubie !!!!!!!! !!!!!!! !!!!!

Polecane posty

Gość straaaaszneee

nie ciebie wczoraj nnie było przy tej rozmowie :P Ale, jak zobacze te suki na forum to je chyba zabije!! niejakie Frela Gergamota czy jak jej tam jakaś pomarańcza i Jania

jak germanotta to wszystko jasne, to forumow a stara zgrzybiała panna

nie mam linka :O historie usuwam żeby mój brat nie odkrył że na kafe pindole bo mu ściemniam że rzekomo się ucze i dlatego mu kompa nie daje :p

Te pindy mi doradziły żebym się rodzicom postawiła że chce wyjechać na ferie z chłopakiem i teraz kooorwa mam szlaban na imprezy bo mi ojciec powiedział że nie będzie mu się córka bałamuciła bo on już dobrze wie co my byśmy w tych górach robili razem...no żesz kurde może i wyda to się wam śmieszne że musze się w wieku 19 lat rodziców słuchać ale, po pierwsze mieszkam u nich a, ojciec powiedział że do póki mieszkam pod jego dachem to mam się szanować i wogóle jest strasznie staroświecki pseudo katolik co to że przed ślubem zakaz i bleee bleee a, po drugie nie mam roboty a, studia trzeba jakoś opłacić ....:O

No to chujowa sytuacja... chociaż szczerze powiedziawszy też bym się postawiła ;) Z tym że ja pracowałam od 17 więc sama sobie płaciłam za wakacje i jeździłam z kim chciałam :) A długo masz tego chłopaka?

Jesteśmy ze sobą jakieś pół roku a, nawet mu nocować u mnie nie wolno porażka :O Dobrze że chociaż on ma normalnych starych i u niego możemy ze sobą normalnie spać w końcu dorośli jesteśmy....szkoda tylko że mój nadgorliwy tatuś i tak mnie telefonami maltretuje gdzie jesteś? z kim jesteś? co robisz? aż, mi wstyd przed chłopakiem :O

Od czegoś trzeba zacząć ;) Ja pracowałam głównie jako hostessa, pierwsza bardziej normalna praca była na hurtowni gazet- wkładkowałam fakt i inne takie ;) Później z chłopakiem rozwoziliśmy gazety w Ruch-u.. Sprzątałam też w sklepie i wykładałam towary na półki :P A później pierwsza stała prawdziwa praca to na magazynie farmaceutycznym... taaa i z magazynu więcej mnie wysyłali do biura, na kompa jako fakturzystkę i inne takie ;) Ja z moim od początku nie miałam problemów - ale to dla tego że rodzice się cieszyli że wreszcie mam "normalnego" chłopaka którego poznali, poznali jego rodziców i takie tam ;) Pierwszy raz nocował u mnie szybko dosyć ale u mnie często ludzie nocowali hehe Rodzice wierzyli że grzecznie śpimy - ja na łóżku on na materacu.. taaaaa :D

Jak powiedziałam mojej mamie 2 lata temu że zaczełam współżycie wtedy jeszcze z moim byłym to przyjeła to normalnie,moja mama ogólnie jest spoko jeśli chodzi o takie sprawy tylko mówi żebyśmy dzieci nie narobili ale, ja się zabezpieczam i jest okey ale, jak by się ojciec dowiedział że ja dziewictwa do ślubu nie utrzymałam to nawet nie chce myśleć co to by było chociaż dziwi mnie to że mój ojciec z dziada pradzida warszawiak a, takie ma staroświeckie poglądy....:O Mój chłopaki mi nawet ostatnio zaproponował żebyśmy coś razem wynajeli dlatego musze zacząć na poważnie szukać sobie pracy może do mcdonalda się załapie narazie...bo dłużej z moim ojcem nie wytrzymam :O

Nie polecam. Znajomi pracowali w kilku różnych u mnie w mieście i mówili że chujnia ;) Jeszcze jak lubisz tam jeść to tym bardziej - brak zniżek, płacisz tyle co wszyscy - ja bym nie wytrzymała i całą wypłatę tam zostawiała :D Szczerze to na początek polecam lekkie magazyny, pakowanie towaru, wykładanie towaru itp... i zazwyczaj są to też lepsze pieniądze

no to korwa lipa :P Chciałam się zatrudnić na pół etatu jako niania ale, nigdzie właśnie mnie nie chcą bo żem za młoda :p Kurde życie studentki jest cholernie ciężkie :O Nie wiem może Rossman albo, jakaś inna drogeria sama nie wiem...

Gość zetoerr
O Germanotte to nie bądź zła-ona ma po prostu menopauze i stara się odreagować ten swój osobisty dramat tu na forum a,że czyni to na miarę swego niskiego intelektu to już zupelnie inna sprawa-po prostu bądź bardziej wyrozumiała dla idiotów;);)