Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaK

zarywa do mojego narzeczonego

Polecane posty

Gość zmartwionaK

witajcie... jestem strasznie wkurzona , pewna dziewczyna zarywa do mojego narzeczonego,jestem z nim 6 lat ....obchodził ostatnio ,,poprawiny urodzin,, z towarzystwie kumpli ,przylazły tam 3 jakies dziewczyny...jedna z nich to taka szlaufa , soryz awyrazenie ale jestem strasznie zazdrosna:( nie powiedzial mi o tym ,ze były jakies panny ...wyczytałam to z jego fb bo sie logował (nie powinnam --wiem to brzydko z mojej strony)i włąsnie ta jedna pisze do niego na priv i go zaczepia , ciągle pyta co u niego , sugeruje wypady na soczki..wkurzylam sie i zapytalam mojego co to za dziewczyna , to powiedzial,ze nie zapraszał jej ,że nawet jej nie zna itd.,że spotyka sie zjego kumplem ale nie wie czy chce z nim sie dalej widywac itd ... no i zarywa do mojego:( a dzis mu znow pierwsza napisala jak tam i czy jutro do klubu ... no cala sie trzęsę :( napisac jej cos w stylu ,,ten pan ma narzeczoną koleżanko,,? ie chce wyjsc na jakas furiatkę,ale bardzo mi przykro,ze ktos go zaczepia:( nie moge sie wydac,że wchodzilam na profil jego:(

raczej powiedz facetowi zeby jej powiedzial czy napisal uprzejmie, ze ma dziewczyne, ze ma z kim chodzic na soczki

Gość opinia wasza na ten temat
co za glupia pinda....powiedz facetowi zeby dal jej do zrozumienia ze ma narzeczona....a jak tego nie zrobi to sama bym to zrobila

Gość zmartwionaK
no wlaśnie moj facet jest bardzo grzeczny .....i boi sie pocisnąć....ale etz nie chce wyjsc na okropna zazdrosnice bo zrobilam mu jazde wczoraj ,tymbardziej,ze jestesmy po kryzysie i chcemy ustac na nogi, on twierdzi,ze jest to osoba mało inteligentna i jego brat sie smial z tych panien...ale kurde wkurzam się bardzo,ąz mnie serce piecze tak reaguje na takie cos, bo mam niską samoocene jakos , choc każdy mówi,ze jestem bardzo fajną ,łądna i mądrą dziewczyną , moj k też mi mówi,ze lepszej nie ma .....ale nie mowi mi o ty,m,że ta panna do niego wypisywala..sama musialam wyciągnąc to od niego....

Gość zmartwionaK
jeszcze moze poczekam i napisze jej ,ze ten pan ma narzeczoną

napisz jej bardziej dobitnie zeby nie pisala do nigo bo jestes jego narzeczona i sobie nie zyczysz tego...tez bym sie cala buzowala w srodku gdyby do mojego narzeczonego ktos tak gadal :o

Gość zmartwionaK
ale jak ja jej napsize to się wyda cholera ! ! ,ze buszuje po jego koncie i boję się też ,ze się na mnie obrazi ...bo w sumie nie wiem jakie relacje są pomiędzy nimi ...no ale ona wie,że on ma narzeczoną , jednak patrze nie przeszkadza to jej mnajwyrazniej:/ a też moj wie,ze jestem o niegoz azdrosna i nie chce tez tak bardzo pokazywac tego i robic z siebie furiatki ........bo w sumie jeszcze to nie są takie hm.... jednoznaczne wiadomosci:/ ale juz mam cisnienie....i nei chce sie z moim kłocic bo po takim kryzysie,czestych klotniach to zle nam zrobi:(

to pogadaj z bim...ze raz sien ie wylogowal i weszlas na jego konto...i co to ma znaczyc...niech ci wytlumaczy

Gość zmartwionaK
:( kurna kiszka tam wypisywac bo ona może podłapać,ze ja bardzoz azdrosna i zaraz napisze do mojego narzeczonego,ze ja jej cisnę i wtey on sie dowie ..... i będzie ,ze ja zazdrosnica a wiecie lepiej jak kobieta zna swoją wartość, najgorzej mnie wkur.. jak on jej odpisuje -z grzecznosci :/ ale ona coraz czesciej mu pisze!!!!!!!!!!!!!!wrrrrr

Gość że też taka franca się zawsze
znajdzie. To napisz do niej ze swojego konta i spytaj jej , czy ona jest z tych co to zajętych facetów odbijają, i czy jej ryja przypadkiem nie obić. Nie będzie w tym nic dziwnego, bo z facetem rozmawiałaś i wiesz, że do niego pisała. Z tego się nie musisz tłumaczyć.

Gość zmartwionaK
podbija temat , no juz dziewczyny niemoge:( odpisala mi ,że nawet nie bedzie do niegoz arywac itd..,ze jest tylko jego koleżanką itd a ja ,ze nawet bym nie pomyslala w ten sposob i przyzwoite dziewczyny maja klasę w pewnych kwestiach....a dzis patrze na jego @ wysłała wiadomosc jakas panna ,, zcesc krzysiu,wiem,ze bardzo kochasz swoją niunię ale dasz się namówić na miły wieczór?:***" orzesyłam ci swoje zdjecie... i tam fota jakiejs foki na łozku w staniku i stringach ......dziewczyny zalamuję ręce ...... podejzewam ,ze to ona chce rozwalić nasz zwiazek i mnie pod**rwić.....wy tez tak sadzicie?mogłam do niej nie pisac i juz! a teraz sie pewnie mści!

Gość zmartwionaK
z kąd by miala jego maila? na fb ma jak byk ...... eh odpisala mi,ze mam nie obrażac dziewczyn jak ich nie znam itd ..a teraz bedzie się mścila

Gość zmartwionaK
przez 7 lat sytułacjanie miala miejsca a teraz?takie cos? to podejżane i myślę,ze tamta chce sie odegrac ....wy tez tak myslicie?