Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinowe pracownice głupiee

jak w kinie zapłacić za siebie?? żeby tępa bileterka nie wcisnęła jemu tylko mi?

Polecane posty

mam taki problem bo ile razy chodziłam do kina z chłopakiem to jakas tępa bileterka zamiast podać dwa oddzielne bilety każdemu daje jeden i co? i facet np. płaci kartą a ja nie wiem co zrobić...no kurfa dlaczego one są takie tępe i nie mogą podać jednego biletu mi - podać cene i drugiego jemu tylko od razu liczą razem??? wkurza mnie to i niezręcznie sie czuje bo co? mam podać kase jak on podaje karte? :O

Gość wystarczy powiedzieć pani
bileterce, żeby policzyła oddzielnie za bilety co za problem?

Gość j_ulka
Jak już zamówisz bilet to powiedz że płacicie osobno.

no, jak facet prosi o dwa bilety, to nie da mu pojedyńczo i nie skasuje mu 2 razy po x zł

następny raz? a jesli sie umawiamy pierwszy raz z kims? bo to nie jest mój chłopak ..z moim chlopakiem nie miałabym problemu sie rozliczyć ale tak z obcym to głupio jakos ...wstydze sie mówićprzy obcych facetach o kasie...

Gość ffffffffffffffiona
ej no sorry ,a le przeciez ona nie ejst wrócką...jak jedna odoba móiw ze poprosi 2 bilety tzn ze jedna osoba pąłci... po prostu osobno kiupujcie tzn Ty prosisz o 1 bilet i on o 1

Gość nie ubliżaj bileterkom
jeśli sama jesteś na tyle tępa, że nie potrafisz z siebie wyartykułować "czy mogę prosić rachunek osobno?" jak to powiedzieć - normalnie

może powinnam ustawić się w kolejce przed facetem żeby nie było ? i poproszę o jeden bilet ?

nie ubliżaj bileterkom jeśli sama jesteś na tyle tępa, że nie potrafisz z siebie wyartykułować "czy mogę prosić rachunek osobno?" jak to powiedzieć - normalnie nie jestem tępa po prostu jestem niezorientowana społecznie nieobyta...dlatego wolę z facetem iść po prostu na spacer bo nie umiem sie zachować np. w kinie :(

czy Ty chodzisz do gimnazjum?

a co pracownic nie chciałam ubliżać, po prostu czemu nie są na tyle domyślne i nie mogłyby spytać "razem czy oddzielnie" ? jej by to wiele nie kosztowało

gimnazjum i liceum juz skonczylam jakis czas temu:O

ta rozmowa zdecydowanie nie ma sensu... dojrzali ludzie nie mają takich problemów... chcę osobno i to po prostu mówię.... jak juz przepadło i zapłacił za bilety, Ty nie wiesz jak mu zwrócić - idź z nim po kinie na kawę, lody, piwo i Ty zapłać... nie lubię jak ktoś obraża obce sobie osoby za swoje, hmmm... powiedzmy niedociągnięcia... jak dla mnie tyle w temacie (a, żeby nie było - nie jestem bileterką, zwyczajnie razi mnie prostactwo w takim wydaniu)

widzę że nikt nie ma takich problemów jak ja :(

to Ty jestes tepa. jak kupuja 2 osoby razem to wspolnie sie placi. w kolejce stan Ty, a za nim on i oddzielnie kupujcie i problem z glowy:P albo mu oddawaj kase pozniej albo raz ty kup raz on - bosze ludzie maja problemy i jeszcze innym ublizaja przez swoje niedocieniecia umyslowe

aż się wróciłam... "a co pracownic nie chciałam ubliżać, po prostu czemu nie są na tyle domyślne i nie mogłyby spytać "razem czy oddzielnie" ? jej by to wiele nie kosztowało".... hahaha.... - Proszę dwa bilety. - Razem czy osobno? Na ten sam seans? Ta sama godzina? Miejsca obok siebie czy jak najdalej od siebie? Halo, szanowni państwo - chciałam się upewnić - czy ktoś jeszcze z tej kolejki chce bilety osobno z tym państwem? :)

Gość uijmolkmol
hehe dobre;P

Gość asdfghjkmjnbhgvfcdx
mi z kolei glupio bylo jak wszedzie placilismy osobno. a juz byla to poczatkowa faza zwiazku. zamiast placic raz on, raz ja (bardziej naturalne gdy zamawiamy cos razem niz dzielenie rachunku i rozliczanie sie) to zawsze osobno i byla taka sytuacja ze babka nas policzyla razem, powiedziala kwote i on wyciagnal i podal banknot i ja tez. i zapytala: placicie razem czy osobno? a on: osobno. na co ona: rozumiem, jeszcze nie ten etap i glupi usmieszek :O glupio mi sie zrobilo bo spotykalismy sie juz jakis czas. a w twojej sytuacji nie mowilabym kasjerce ze bedzie osobno placone tylko jesli wiesz ile kosztuje bilet to wsun odliczone mu do portfela/kieszeni;) a jesli masz zamiar sie jeszcze z tym kims spotkac to powiedz ze nastepnym razem ty zapraszsz i juz

Gość uijmolkmol
jakies idiotyczne te problemy macie;/ zreszta facet który się rozlicza z każdego grosze to jakiś popierdolony jest, mój jak byłam w lo, i miałam mało kasy za większość rzeczy płacił. a teraz zdarza się że ja wiecej razy płace, ale z reguły zależy od okazji.