reedsowa 0 Napisano Luty 3, 2011 dziewczyny skasowali nam topic...nie wiem co sie stało!! ale zapraszam Was tu,może coś wiecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angie S 0 Napisano Luty 3, 2011 Ja tez sobie pozwolę być z Wami choć mnie nie ma w zaproszeniu, nieładnie:) Nie wiem co się stało, ale usunąc temat może chyba Evika jako założycielka i admin na czyjąś prośbę. Myslałam, że temat spadł na drugą stronę. No to co zaczynamy od poczatku??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reedsowa 0 Napisano Luty 3, 2011 Angie znalazłaś nas jakie szczęście!! pewnie,że masz z nam być,przepraszam,że nie ma Cię w temacie,ale w szale gniewu,że ktoś nas skasował nie pamiętałam nas wszystkich.Wiesz może co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reedsowa 0 Napisano Luty 3, 2011 Angie,musimy teraz cały czas tu pisać,żeby temat był na "wierzchu" ,żeby nas reszta znalazła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reedsowa 0 Napisano Luty 3, 2011 Angie-masz może kontakt do reszty dziewczyn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenamarlena 0 Napisano Luty 3, 2011 Hej Kurde szukam i szukam ale nigdzie nie widze naszego tematu, Redsowa dobrze ze załozyłaś nowy Bo smutno mi się zrobiło,naprawdę gdy nie było już naszego. U mnie ok,obżeram się :-)już drugi raz jem od rana a wstałam o 8. Evika,Margo,Anulcia i inne dziewczyny co z wami odezwijcie się. Kurde będą miały problem żeby nas znależć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reedsowa 0 Napisano Luty 3, 2011 no starałam się taki temat dać,żeby nas znalazły.Ciekawe czemu sasowali?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angie S 0 Napisano Luty 3, 2011 mam maila do eviki i gatto bo jeszcze zanim mialysmy wspolnego maila wysylaly mi fotki brzuszkow. I chyba do Tusi ale ona juz nie chce z nami pisac. Dziewczyny no temat sie nie usunal sam z siebie. Ktos musial miec w tym udzial i zglosic do usuniecia,ale to chyba musi byc powazny powod zeby go usuneli. Tak jak pisalam wczesniej Evika jako zalozycielka chyba tez mogla go usunac ale nie jestem tego pewna. Musimy od nowa napisać tabelki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angie S 0 Napisano Luty 3, 2011 wyslalam maila do eviki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reedsowa 0 Napisano Luty 3, 2011 ja do eviki juz pisalam. Ona tematu nie skasowała. Ktoś musial poszalec z jakimis przykrymi tekstami, skoro go skasowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Porażka :(:(:(:(:( Napisano Luty 3, 2011 Totalnie Wam odwala :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabellka24 0 Napisano Luty 3, 2011 Hej Ja też jestem, kurcze co sie stało z naszym topikiem, już myślałam że was nie znajdę, trzeba założyć nowy topik, ale to dopiero jak wszystkie dziewczyny się znajdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabellka24 0 Napisano Luty 3, 2011 ja mam meila do Bąblinki, Ewelki i Moniki wyślę im zaraz meila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Lilly. 0 Napisano Luty 3, 2011 ej no,,, co jest .. Reedsowa Twój tekst : przepraszam ja do bąblinki był najlepszy na świecie :D:D:D:D mistrzunio światunio :-):*:* czyli ktoś skasował temat..no dobra trudno, ktoś miał powód widocznie, reedsoowa zakładaj nowy, jak go nazwiemy? tabelki przepiszmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabellka24 0 Napisano Luty 3, 2011 Hej Bąblinka dobrze że jesteś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Porażka :(:(:(:(:( Napisano Luty 3, 2011 Bąblinka - a Ty zaglądasz na swój stary topik i sprawdzasz czy nie ma tam info dla Ciebie??? Dobra jesteś!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzencia864 0 Napisano Luty 3, 2011 uff znalazłam Was. już nawet założyłam nowy temat!!!! co się stało?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reedsowa 0 Napisano Luty 3, 2011 hehehe Bąblinka, hehe teraz do mnie dotarło jak to brzmi;p hehe dobre dpbre;p aż się popłakałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Lilly. 0 Napisano Luty 3, 2011 :P:P nie na mój porażko ale na inny na którym też piszę :-) dziewczyny chyba w coś wdepnęłam i jakaś porażka się za nami przykleiła :P mam nadzieje ze się odklei bo jak nie to może faktycznie załóżmy jakiś prywatny topik uwalniając się od głupich komentarzy..chociaż może to było jednorazowe... do Kaji ktoś napisał, ja napisze do Moniki zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Lilly. 0 Napisano Luty 3, 2011 no fest się uśmiałam powiem Ci :-) dobra jesteś :*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Lilly. 0 Napisano Luty 3, 2011 to co robimy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Lilly. 0 Napisano Luty 3, 2011 może zmienimy nazwę topiku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reedsowa 0 Napisano Luty 3, 2011 Bablina podaj maila Hehe to jak w jakim filnie było jak baba do sygnalizacji dla pieszych podeszła i powiedziała tu nowakowa ja zielone proszę;p albo z joba, darek otrórz;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzencia864 0 Napisano Luty 3, 2011 to nie była baba tylko babeczka.. aktorke pamiętam ale tytułu fimu nie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reedsowa 0 Napisano Luty 3, 2011 marzenica daj też maila, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reedsowa 0 Napisano Luty 3, 2011 ja już zawsze bede do Ciebie pisała marzenica, nie oduczę się chyba nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzencia864 0 Napisano Luty 3, 2011 marzencia86@wp.pl cholera nawet mój mąż pamięta ten motyw z filmu, gość miał tam gospodare w środku wawy. ale jaki tytuł?? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika_1983 0 Napisano Luty 3, 2011 "Zróbmy sobie wnuka" :) taki był tytuł :) Witajcie Dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzencia864 0 Napisano Luty 3, 2011 absolutnie mi to nie przeszkadza.. ;) pisz jak Ci lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reedsowa 0 Napisano Luty 3, 2011 zróbmy sobie wnuka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach