Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reedsowa

Bąblinka,ewelkafla,lenamarlena,marzenica,evika i inne zapraszam tu

Polecane posty

Gość Porażka :(:(:(:(:(
Zróbmy sobie wnuka - to był ten film, a ta babeczka to Kasia Bujakiewicz

Oo brawo!!!! dokładnie!!! hihi dobry film :D ja właśnie studiuje instrukcję od zmywarki :D

Monika witam:) marzencia( udało się) masz nową wiadomość na mailu;p

Monika jesteś kochana :-) Reedsie- bahama@buziczek.pl

ej ale mnie znów onet sronet nie działa...dopiero jak zadziała to poczytam mejle

Bąblina coś nietegoes ten Twój mail,nie da się wysłać wiadomości

o ja..nieteges bo zle napisalam...uuppppsss bahama@buziaczek.pl, a nie buziczek :P

dzięki dziewczyny ale zanim ja się połączę z onetem to ze sto lat minie, inne strony od razu się otwierają a ta nie...eh..nowy net a tu takie chamstwa, i za co my płacimy...będę próbować do skutku bo pewnie cos tam napisałyście ważnego :-)

Masakra po prostu znalazłam Was ale nie rozumiem dlaczego ktoś skasował ten temat?? Raczej zarząd forum mógł to tylko zrobic albo Evika ale skoro Ona nie no to tamci. Moze załóżmy sobie jakies prywatny topik gdzies????

onet mi działa ale inne strony nie...czy ktoś wysłał mejla do Hanny? Hanna jaki masz mejl ?

hej hochane, o co tu kaman? Naprawdę ostatnio się dzieją dziwne rzeczy. Wchodzę sobie dziś żeby uaktualnić tabelkę bo jestem już w 18tc i chciałam się pochwalić że poczułam pierwsze ruchy mojego synka ;) a tu nie ma naszego topiku.... jakaś porażka....

Dziewczyny jakbyście zakładały jakiś topik to wyślijcie i mi wiadomość,ja idę sie położyć,bolą mnie plecy strasznie. Hej czarna,super uczucie jak sie dziecko rusza,nie?Jak się czujesz, Dziewczyny nie odpisujcie jakimś zjebom,bo oni pewnie na to czekają tylko i zaraz znowu topik nam się rozwali,nie ma co z nimi polemizować Angie s ma mojego maila jak coś

Lenka i czarna napiszcie do mnie maila,to wam wszystko wytłumaczę. Nie mam niestety Waszych,bo nie zapisałam...Inne dziewczyny z naszego topiku również proszę o namiary. Pozdrawiam. kaja_1985@onet.pl

Hej dziewczyny, też was szukałam, mam ndzieję, że mogę dołączyć?

lenka ja tak podejrzewam że to ruchy ale pewności nie mam bo nie wiem czy to nie za wcześnie, początek 18 tc? CZuję jakby łaskotanie poniżej pępka czasem i nieraz coś jakby w coś tam uderzy lekko że aż się wzdrygnę :) kochane mój e- mail czarna89.89@o2.pl piszcie do mnie jak coś.

ufff...jestescie... myslam ze skasowalyscie temat bo pomaranczka znowu sie zadzila...ale wydaje mi sie ze temat sam sie kasuje po okreslonej ilosci postow zalozcie moze ten sam temat tylko nr II i znowu bede mogla was czytac:) pozdrawiam

Hej dziewczynki:) Ale tu pustki. Mam nadzieję,że nie zginie to forum:(:( Lenamarlena-👄 Jak tam maluszki dokazują?? Jak samopoczucie? Bąbolinka- już robisz testy? Jak tam staranka? Mam nadzieję,że dołączysz nie długo do drugiej tabelki tak jak reszta staraczek:) Czarna-fajnie,że już powoli zaczynasz czuc ruchy:) Super uczucie:):) AngieS--jak samopoczucie? Ewelkafla-a u Ciebie? A jak męzus zareagował:P:PP Evika- co słychać??' Reedsowa--odezwij się co słychać?? Dla wszystkich pominiętych buziaczki 👄👄👄 Ja byłam dziś u ginka:) Zrobił mi cytologie i za miesiąc po wyniki i wtedy będzie walczył z moją nadżerką. Bo poprzedni moj gin nie zrobił mi ani przed ciążą ani po ciąży cytologi i nie wyleczył mi nadżerki ;//

Cześć dziewuszki :) Dziś mam mieć wynik bety, którą robiłam we wtorek, ech co to będzie... :o boję się trochę...