Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reedsowa

Bąblinka,ewelkafla,lenamarlena,marzenica,evika i inne zapraszam tu

Polecane posty

dziewczyny skasowali nam topic...nie wiem co sie stało!! ale zapraszam Was tu,może coś wiecie?

Ja tez sobie pozwolę być z Wami choć mnie nie ma w zaproszeniu, nieładnie:) Nie wiem co się stało, ale usunąc temat może chyba Evika jako założycielka i admin na czyjąś prośbę. Myslałam, że temat spadł na drugą stronę. No to co zaczynamy od poczatku??;)

Angie znalazłaś nas jakie szczęście!! pewnie,że masz z nam być,przepraszam,że nie ma Cię w temacie,ale w szale gniewu,że ktoś nas skasował nie pamiętałam nas wszystkich.Wiesz może co się stało?

Angie,musimy teraz cały czas tu pisać,żeby temat był na "wierzchu" ,żeby nas reszta znalazła

Hej Kurde szukam i szukam ale nigdzie nie widze naszego tematu, Redsowa dobrze ze załozyłaś nowy Bo smutno mi się zrobiło,naprawdę gdy nie było już naszego. U mnie ok,obżeram się :-)już drugi raz jem od rana a wstałam o 8. Evika,Margo,Anulcia i inne dziewczyny co z wami odezwijcie się. Kurde będą miały problem żeby nas znależć

no starałam się taki temat dać,żeby nas znalazły.Ciekawe czemu sasowali??

mam maila do eviki i gatto bo jeszcze zanim mialysmy wspolnego maila wysylaly mi fotki brzuszkow. I chyba do Tusi ale ona juz nie chce z nami pisac. Dziewczyny no temat sie nie usunal sam z siebie. Ktos musial miec w tym udzial i zglosic do usuniecia,ale to chyba musi byc powazny powod zeby go usuneli. Tak jak pisalam wczesniej Evika jako zalozycielka chyba tez mogla go usunac ale nie jestem tego pewna. Musimy od nowa napisać tabelki.

ja do eviki juz pisalam. Ona tematu nie skasowała. Ktoś musial poszalec z jakimis przykrymi tekstami, skoro go skasowali

Gość Porażka :(:(:(:(:(
Totalnie Wam odwala :(:(

Hej Ja też jestem, kurcze co sie stało z naszym topikiem, już myślałam że was nie znajdę, trzeba założyć nowy topik, ale to dopiero jak wszystkie dziewczyny się znajdą

ej no,,, co jest .. Reedsowa Twój tekst : przepraszam ja do bąblinki był najlepszy na świecie :D:D:D:D mistrzunio światunio :-):*:* czyli ktoś skasował temat..no dobra trudno, ktoś miał powód widocznie, reedsoowa zakładaj nowy, jak go nazwiemy? tabelki przepiszmy

Gość Porażka :(:(:(:(:(
Bąblinka - a Ty zaglądasz na swój stary topik i sprawdzasz czy nie ma tam info dla Ciebie??? Dobra jesteś!!!

hehehe Bąblinka, hehe teraz do mnie dotarło jak to brzmi;p hehe dobre dpbre;p aż się popłakałam

:P:P nie na mój porażko ale na inny na którym też piszę :-) dziewczyny chyba w coś wdepnęłam i jakaś porażka się za nami przykleiła :P mam nadzieje ze się odklei bo jak nie to może faktycznie załóżmy jakiś prywatny topik uwalniając się od głupich komentarzy..chociaż może to było jednorazowe... do Kaji ktoś napisał, ja napisze do Moniki zaraz

no fest się uśmiałam powiem Ci :-) dobra jesteś :*:*:*

Bablina podaj maila Hehe to jak w jakim filnie było jak baba do sygnalizacji dla pieszych podeszła i powiedziała tu nowakowa ja zielone proszę;p albo z joba, darek otrórz;p

ja już zawsze bede do Ciebie pisała marzenica, nie oduczę się chyba nigdy

marzencia86@wp.pl cholera nawet mój mąż pamięta ten motyw z filmu, gość miał tam gospodare w środku wawy. ale jaki tytuł?? ;/