Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka dresow

Kocham dresów - mój facet taki własnie będzie :)

Polecane posty

Gość a ja odwotnie..7
Uffff! To mi ulzyło że mój mąż nie jest dresem. Jest umięśniony chodzi na siłownię i solarium, ogolony na łyso, pije piwo przeklina dopiero przy mnie zaczął uczciwie pracować, ale na szczęście nie chodzi w dresach. Nie cierpie adidasów do jeansów. odką sie znamy walcze żęby chodził w pantoflach i jskos mi sie udaję. jest ciepłym czułym facetem który kocha swoje dzieci dba o kobietę kocha zwierzęta i ma dobre serce.

Gość ewella2
Więc jak wytłumaczysz fakt, że dresiarze porządnych ludzi wyzywają od frajerów a w swoim gronie nie chcą mieć spokojnych chłopaków , którym nie w głowie chamstwo i życie na granicy prawa? Blondynki i kołnierzyki to nie jest grupa ludzi o podobnych zachowaniach , to jest tylko cecha wyglądu a dresiarz to charakter i styl bycia. Już pisałam , że dres zakładany do uprawiania sportu nie świadczy o dresiarstwie ale ubieranie się w dres na każdą okazję świadczy o tym , że ktoś się identyfikuje z dresiarzami i im się podoba styl dzieci ulicy. Nie wiem z iloma dresami miałaś do czynienia ale ja wychowalam si typowo dresiarskiej dzielny , mialam z takimi osobnikami styczność przez ponad 20 lat zarówno na osiedlu jak i w szkole i bardzo dobrze wiem co to za ludzie (też wiem od piaskownicy jakie typy dzieci wyrosły na dresiarzy). Znam tylko jednego dresiarza -brat mojej znajomej , który wyszedł na ludzi dopiero po odsiadce 3letniej. Skończył szkołę a teraz studiuję. Zaczynając normalne życie po.żegnał się jednak z kolegami dresami oraz tym ubiorem więc chyba to tez o czymś świadczy.

Gość hmmmm?????
ewella - nie produkuj się bo i tak ich nie przekonasz . Sama mieszkam na wielkim blokowisku i jest tak jak piszesz , normalnego chłopaka który chce do czegoś dojsc zawsze zwyzywają od frajera,cioty, lamy, do tego pokolenie JP100% ( Jebać policje w 100 % :O ) , dresem moze byc normalnie ubrany chlopak ale miec charakter jak ci blokersi .

Gość ewella2
masz rację.

Gość ewella2
Lady-szkoda , że nie zauważyłaś , że dres=min blokers. A co ty tak w ogóle bronisz tak dresiarzy ;) znasz chociaż jednego normalnego?

"Zaczynając normalne życie po.żegnał się jednak z kolegami dresami oraz tym ubiorem więc chyba to tez o czymś świadczy." - o czym świadczy? :-o Etykieciarze... - pfff! ;)

Gość hmmmm?????
Lady - czy wg ciebie normalni są ludzie ktorzy kogos kto chce isc na studia nazywają ciotą ,cwelem i ''sługusem systemu'' -myslalam ,ze padne jak to uslyszałam. Obok mnie mieszkal taki chłopaczek zawsze trzymal z nimi - chciał sie dalej uczyc i nie stać pod klatką - zwyzywali go , na szczescie sie wyprowadzil - mam nadzieje ,ze jakos sobie zycie ulozyl. A reszta zajmuje sie doslownie niczym . Nie wiem czemu ich bronisz ? :D

Znam :) Nawet kilku :D Gdy byli siuśmajtkami, pieluchy im zmieniałam i zajmowałam się nimi, kiedy ich rodzice balowali :D Uwielbiają dresy, kochają szybkie samochody (zwłaszcza BMW), mają dziewczyny blondynki w skąpych ciuszkach i zawsze są chętni do pomocy. Mało tego: jeden z nich uratował mi życie, kiedy miałam wypadek. Bronię? Niekoniecznie. Pokazuję tylko, że przyklejanie na oślep łatek może skrzywdzić naprawdę wartościowych ludzi.

"Lady - czy wg ciebie normalni są ludzie ktorzy kogos kto chce isc na studia nazywają ciotą ,cwelem i ''sługusem systemu" - ja bym, padła, gdybym takie słowa usłyszała od wykształconego, eleganckiego, zapiętego pod samą szyję faceta, pachnącego, jak perfumeria. To kwestia wychowania i otoczenia, anie stroju. Chyba, że piszesz o subkulturze a nie o stroju :P

Gość ewella2
a czym się zajmują w tych dresach?

Gość hmmmm?????
tak mówie o subkulturze !! :) w UK oni się ładnie nazywaja : Chav's albo scally :D:D:D

Gość jesli lubisz drechow
to ci wspolczujee

Gość Dresiara ; ]
Ja was nie rozumiem , co Wy macie do dresów ? Ja chodze z dresiarzem ponad 2,5 roku i on ma dla mnie zawsze czas , jak wychodzi z kumplami to mi mówi i ja ewentualnie wychodze z nim albo zostaje w domu ale wtedy mówie mu o której ma wrócić i jest punktualnie albo nawet przed czasem . I nie jest wcale taki jak tu niektóre opisały dresiarzy . Musicie każdego oceniać po stroju? To że część dresiarzy taka jest no cóż , nic sie na to nie poradzi . Dla mnie jest czuły , troskliwy itp. Przy kumplach sie zachowuje jak typowy facet .

Gość dziewica do końca żywota
Blokersi to dresiarze z blokowisk, nie każdy dres = blokers!! Ja znam wielu dresiarzy z mojej małej miejscowości podmiejskiej, dzicz szpan przebojowość tandeta i tak dalej. :D

Gość dziewica do końca żywota
Po co? Żeby spłodzili kolejnych przyszłych dresów??

Gość DresNaZawsze
Jestem dresem od zawsze i nim pozostanę. ewella2 - dziewczyno, dresy to nie są bezmózgi. Wyobraź sobie, że większość z nas to ludzie, którzy pokończyli studia, pracują i mają rodziny. A od kibiców to proszę się odczepić :)

Gość gość
a te studia, które szanowny dres skończył, to była Akademia Uczestnika Ustawek? nie ma innych studiów, na których uczyliby mówić" Jestem dresem od zawsze".

Gość gość
Jesteście wszyscy chorzy i powinniście się leczyć. Dlaczego oceniacie ludzi po tym jak się ubierają. Dres, to jest normalny ciuch jak każdy inny. Znam jednego dresiarza i jakoś nie myśli o chlaniu jak ktoś tu wcześniej napisał. Bardzo mi się podoba, ale on niestety nie chce mieć dziewczyny. Nie myśli tylko o pracy i o kredytach. Na co dzień chodzi w dresie, a do pracy w garniturze (garniturki kojarzą mi się tylko z mafią). Pracuje w biurze podróży jako kierowca autokaru i jest z tego zadowolony.