Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość casia_1000

Bardzo króka mini i bez majtek :)

Polecane posty

Dnia 3.06.2019 o 12:28, Gość Kobieta nago napisał:

Ja też bardzo,lubię mini i też chodzę bez majtek do pracy na zakupy bo to jest super jak przy schyleniu lub na schodach panowie zaglądają pod mini i wtedy oczy prawie im wychodzą z orbit a mnie to podnieca. 

Witaj, a powiedz jakie masz wtedy uczucie i czy często tak robisz? Czy to prawda ze wam kobietom jest fajnie i tak chodzicie by faceci was zaczepiali? Mnie się wydaje że wam fajnie jest i łatwiej wam znaleźć faceta pewnie macie powodzenia dobre 😉 

Gość khinga

żeby ktoś zobaczył to trzeba się naprawdę postarać, schody, schylenie się na prostych nogach, komunikacja miejska, rower, ławki, czy obuwniczy. Czyli takie małe prowokacje, ale i tak twierdzę, że biust przyciąga spojrzenia lepiej niż w sumie "ginekologia"

Gość gość

Nie wszyscy biegają z wywieszonym jęzorem bo jakaś laska nie założyła majtek. Już nie róbcie z cipki ósmego cudu świata😅

Gość Honorowy Siostra Honorata

A po co majtki krótka mini i jechania. Majtki to strata czasu bez nich czuje się wyzwolona i gotowa na wszystko. Moi klerycy uwielbiają zadzierać mój habit i oglądać moja mała kaczuszkę. Korzystaj z życia kochana ono jest tylko jedno 😘

Gość Siostra Honorata
Dnia 4.06.2019 o 21:22, Gość gość napisał:

Nie wszyscy biegają z wywieszonym jęzorem bo jakaś laska nie założyła majtek. Już nie róbcie z cipki ósmego cudu świata😅

Cipka rządzi światem czy Ci się to podoba czy nie. My kobiety cipka możemy osiągnąć wszystko co chcemy😘

Gość Ewka

Również chodzę w dość krótkiej mini i bez majtek ale zawsze gdy idę z chłopakiem na imprezkę na której jest seks grupowy. Większość dziewczyn z chłopakiem tak przychodzi. Jest taka zasada że gdy przechodzi na imprezie chłopak pyta mojego czy może mnie przerżnąć. Gdy pozwoli wtedy pyta nnie ja odpowiadam gdy nie chęć ale gdy chęć łapie to za krocze wtedy zdejmuje spodnie i majtki i łapie za moje krocze rozchylajac moje uda tak by wszyscy widzieli jak wychodzi ...em w cipkę. Podczas stosunku zawsze chlopak tej dziewczyny jest przy niej również rozebrany i widać jak dostaje wywód jego ...ek. Po skończeniu kochanka ma chłopak tej dziewczyny dwa wyjścia albo wejść w swoją dziewczynę i się z nią kochać.  Drugie wyjście szukać innej do seksu i przeważnie bierze dziewczynę kochanka swojej i ona chętnie się godzi. Mój zawsze  kocha się z dziewczyną kochanka. 

Gość Kinga

Brak majtek to super zabawa, ale trzeba umieć dać po łapach nachalnym facetom, którzy źle odczytują nasze intencje.

Umówiłam się z chłopakiem na randkę w kawiarni. Przyszłam wcześniej i zajęłam stolik. Żeby zrobić mu niespodziankę nie założyłam majtek pod spódniczkę. Czekając na niego przeglądałam sobie facebooka na komórce. Nagle do stolika podszedł kelner zebrać ode mnie zamówienie. Chyba myślał, że jestem sama i na nikogo nie czekam, bo przychodził kilka razy, aż nagle położył mi karteczkę na której napisał: "Jesteś śliczna". Potem jednak przyszedł mój chłopak,  ale dopiero później mi powiedział, że siedząc spódniczka mi się podciągnęła i widać mi było mi cipkę, co go nieźle podkręciło. 

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Kinga napisał:

Brak majtek to super zabawa, ale trzeba umieć dać po łapach nachalnym facetom, którzy źle odczytują nasze intencje.

Umówiłam się z chłopakiem na randkę w kawiarni. Przyszłam wcześniej i zajęłam stolik. Żeby zrobić mu niespodziankę nie założyłam majtek pod spódniczkę. Czekając na niego przeglądałam sobie facebooka na komórce. Nagle do stolika podszedł kelner zebrać ode mnie zamówienie. Chyba myślał, że jestem sama i na nikogo nie czekam, bo przychodził kilka razy, aż nagle położył mi karteczkę na której napisał: "Jesteś śliczna". Potem jednak przyszedł mój chłopak,  ale dopiero później mi powiedział, że siedząc spódniczka mi się podciągnęła i widać mi było mi cipkę, co go nieźle podkręciło. 

każdego by podkręciło i co było dalej?:)

Gość gość

lubię na randkach doprowadzać swojego faceta do szału - najpierw pokazuję mu że pod spódniczką nic nie mam a potem swobodnie sobie siadam tak żeby osoby przechodzące obok miały ten widok jaki chłopak podziwiał przed chwilą. Oczywiście dostrzeżenie wymaga uwagi i jest bardzo chwilowe, ale raczej chodzi o świadomość że ktoś może zobaczyć. Zawsze wtedy staranna pielęgnacja wzgórka - gładko albo skąpa fryzurka.