Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona wszystkim

walentynki wkrótce, chciałabym zrobic cos zeby wrócił...

Polecane posty

pewnie niektórym wyda sie to tandetne i wogole ale kto pyta nie błądzi... moze jest tu ktos, komu w walentynki zrobiono cos takiego ze uwierzył w miłosc po raz drugi i dał komuś szanse, albo ktos ma pomysł co można zrobic zeby ta osoba zdała sobie sprawę ze jest całym swiatem....czekam na propozycję i ciekawe opowieści:)

widze że nikt nie ma nic do powiedzenia, a szkoda....

Gość 13 lat chyba masz
kobieto , chcesz w walentynki przekupic czym zeby ktos Cie pokochal? tak sie nie da:)

nie nie mam 13 lat i ten ktoś mnie kocha, o tym wiem... ale chce mu pokazać że nadal mi na nim zależy i żeby wiedział że jest dla mnie wszystkim, ale widzę że tutaj nie ma szalonych ludzi którzy zrobili kiedyś coś takiego, wiec na marne moje pisanie...

Gość walentynki to
komercyjne gownoo

Gość jorgama
Widzę, że nie dostałaś żadnej satysfakcjonującej Cię odpowiedzi. Ja się nie zgodzę z resztą, uważam, że można wykonać jakiś gest, żeby przekonać faceta, żeby spróbować z Tobą jeszcze raz. A czy on już ma kogoś? Czy jest wolny? Bo jak kogoś ma, to lepiej najpierw dwa razy się zastanów, czy warto się mieszać w ich związek i wszystko psuć. Bo później może się to odbić na Tobie. Natomiast jeśli jest wolny, to może być łatwiej, zwłaszcza, że mówisz, że dalej Cię kocha. Myślę, że nawet nie musisz robić nic szalonego, może po prostu spytaj się go czy nie chciałbym spędzić tego dnia z Tobą. Wydaje mi się, że może to docenić i może Ci się uda? Wiem, że brzmi banalnie i nic odkrywczego nie napisałam, ale może to wystarczy?:) Ja raczej wierzę w ludzi, więc myślę, że możesz spędzić bardzo miło walentynki:) Ja też mam zamiar spędzić wyjątkowo ten wieczór, ponieważ zaryzykuję i spróbuję poznać faceta przez internet:) Na mydwoje chcę skorzystać z promocji, która pozwala za darmo wysłać walentynkę - kartkę do jednej osoby:) Póki co szukam tego "szczęściarza";) Ale mam nadzieję, że może to przynieść jakiś efekt:)