Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lwica sierpniowa

LWY kafeterii, łączmy się!

Polecane posty

Gość Lwica sierpniowa

Są tu Wodniki, barany, raki... pokażmy jacy my jesteśmy, wszyscy urodzeni pod władczym znakiem lwa jacy jesteśmy? jak widzą nas inni? podzielmy sie tym.

Gość synthiaa
Ehh takie tematy byly tu w modzie kilka lat temu :)

Gość Lwica sierpniowa
LWY- zodiakalne Lwy to osoby dumne i szlachetne. Uwielbiają być w centrum zainteresowania, są urodzonymi aktorami. Lwy są osobami szczerymi i prostolinijnymi. To królewski Znak Zodiaku. Nigdy nie chowają urazy, wspaniałomyślnie wybaczają innym krzywdy i przewinienia. Mają gest i są szczodre nawet dla nieznajomych. Uwielbiają być podziwiane, zawsze znajdują się w centrum zainteresowania. Są duszą towarzystwa, potrafią rozbawić każdego. Na imprezach, bankietach i wystawnych przyjęciach czują się wspaniale. Tam mogą zabłysnąć kreacją i dowcipem. Są świetnymi organizatorami, wokół nich skupia się życie towarzyskie. Trzeba je pilnować, bo nieraz bywają lekkomyślne i zbytnio ryzykują, szczególnie jeśli chodzi o poszukiwanie przygód. Patronem Lwów jest Słońce, ich żywioł to ogień.

Gość Lwica sierpniowa
W miłości Lwy są namiętne i zaborcze. Potrafią zalecać się w wielkim stylu i nie znoszą konkurencji. Mają duże potrzeby seksualne, które są u nich ściśle powiązane z uczuciami. Potrafią być chorobliwie zazdrosne, chociaż same są mistrzami flirtu. W związkach zawsze dominują partnera. Być z Lwem to nigdy się nie nudzić. Jest to znak, który skupia w sobie siłę i silne cechy ludzkiej psychiki takie jak silna wola, odwaga, sprawne wykorzystywanie talentów, przedsiębiorczość i umiejętność skupienia na celu. Symbolika Lwa jak i rządzącego nim Słońca związana jest ze świadomością i autokreacją poprzez projekcję umysłu ku światowi zewnętrznemu. Wiąże się to często z ambicją i chęcią imponowania innym. Lew jest znakiem silnie wzmagającym ekstrawertyzm. Cechy pozytywne związane z Lewm to koncentracja, silna wola, odwaga, dynamiczność, świadomość wytyczonych celów, dochowywanie umów i postanowień. Cechy negatywne, które mogą się pojawić przy obsadzeniu tego znaku źle aspektowanymi planetami to dominacja, przerost ambicji, megalomania, egocentryzm, samozadowolenie i brak poszanowania innych.

Gość prawdziwy lew
nie zbiera się w takie kółeczka wzajemnej adoracji, bo jedno słońce na orbicie wystarczy :p :) poza tym ja jestem lwem i nie wierzę w horoskopy, bo zodiakalne lwy nie wierzą w horoskopy :p

Gość lukapukaj
ja jestem lwicą i też sierpniową :D

Gość tez lew
lew to glupi znak :o

Gość a ja jestem Hieną
kafeterii i jestem z tego dumna 🖐️

Gość mucadesandre
up

Gość mucadesandre
up

Gość zoolog
lwy żrą padlinę