Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kate93

kiedy staje

Polecane posty

hej. Mam dość głupie pytanie ale chciałabym wiedzieć czy jeżeli chłopak widzi nagą laskę i mu staje na jej widok czy to jest wywołane podnieceniem? bo on uważa że to tylko odruch nie wywołany podnieceniem... Jak o jest??? bo już nie wiem co mam myśleć... ;(

Gość bhnjmk
yo jest odruch połączony z podnieceniem - nie można mieć erekcji i nie być podnieconym (chyba ze na viagrze)

"yo jest odruch połączony z podnieceniem - nie można mieć erekcji i nie być podnieconym (chyba ze na viagrze)" Na viagrze też potrzebne jest podniecenie.

Gość miłyy
oczywiscie tylko i wylacznie a w jakiej sytuacji jemyu stanal?

Gość miłyy
keate zapraszam na maila cos wysle w tym temacie slawek20011@interia.pl

Gość karollekk
Poranna erekcja nie zawsze jest powiązana z podnieceniem.

oglądaliśmy film i pojawiła się scena jak laska tańczyła na rurze, jemu stanął i twierdzi że nie wywołało to u niego podniecenia tylko że o że mu stanął o był odruch...

Gość miłyy
kate na pewno to podniecenie ale siedzieliscie rozebrani czy widzialas to w rzeczach

Gość libertaa
w "rzeczach" hah, dobre

w rzeczach ale zapytałam go wprost i powiedział że mu stanął...

Gość miłyy
u mnie bywa tak ze poprostu po orgazmie nardzo dlugo jeszsze stoi poranna erekcja fakt z tym ze z rególy nieswiadiomie faceci ranio sa tez podnieceni

Erekcja penisa jest powodowana przez zmiany w ciśnieniu krwi wokół narządów płciowych. Ja mam często erekcję po przebudzeniu się. Na jawie, bodźcem zawsze jest podniecenie seksualne (wizualne, dźwiękowe, manualne). Twój facet oglądał taniec erotyczny, więc się podniecił i dostał erekcji. Proste.

Gość miłyy
kate poslalem cos z teraz

no właśnie ja też tak uważam ale on się kłóci że nie był wtedy podniecony... że to że mu stanął było wywołane odruchem.... nie rozumiem go

Gość miłyy
wstydził sie ze sie podneica innymi kobioetami ale to niemadre ale pozniej wyjal go czu tylko rozmaiwaliscie o tym

Gość miłyy
kate doszlo cos?

Gość bos dubek
milly co ty pierdolisz...poranna erekcja, nieswiadomowe podniecenie.....chlopie nie pisz bzdur

wyjął i widziałam. On nie chce przyznać mi racji że podniecają go inne, twierdzi że nie było o wywołane podnieceniem...

Nie chce się przyznać, bo wie albo mu się wydaje, że będziesz mu o to suszyć głowę. 😴

doszło. dzięki.:) ale nadal nie rozumiem czemu on uważa że nie był podniecony i nie daje sobie przemówić do rozumu...

Gość vedse
wzwod jest wywołany podnieceniem a goła laska jest podniecająca ...

Gość miłyy
dla mnie to dziwne ja sie rzyznaje zreszta jak czasami ogladamy razem filmy moja widzi tez jezeli riozebrani jestesmy a piesciliscvie sie pozniej?

on właśnie wie że będę mu ,,suszyć głowę" jak się nie przyzna ;P chce tylko żeby był ze mną szczery a nie akie głupoty gadał.

Był czy nie był, czy to takie istotne, ważne że reaguje jak kazdy zdrowy mężczyzna:D i ciesz sie z tego

później tak, ale to raczej nie jest związane z tematem ;P

DO:NoNickname No niby tak ale niech ma na tyle odwagi żeby potrafić się przyznać, przecież wiemże o normalne, a nie że zapiera się jak małe dziecko:P

Gość vedse
nie kazdy wzwod jest zwiażany z seksem , ale erekcja na widok gołej laski nalezy do tych ktore są wywołane czynnikami zewnetrznymi - czyli nagą kobietą ... Bywaja jednak poranne erekcje nie zwiazane z podniecieniem . Organizm sam reguluje to by penis był w formie i nie nawalił w odpowiednim moemencie

Gość miłyy
kate wysle cos jeszzce jestem ciekaw twojej opinii jak to wyglada czy podobnego cos widzialas u twojego

Gość vedse
jesli sobie lezysz jestes rozluzniony pijesz piwo , ale nie myslisz o seksie to czasem tez staje.. Ta erekcja jest zwiazana z odprezeniem .. Sa zatem 3 rodzaje erekcji .. 1 . Zwiazana z seksem , 2 . Zwiazana z relaksem , 3 . Zwiazana z regulacją wewnatrz organizmu .