Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabkolobo

nie moge zdac prawka

Polecane posty

Gość jabkolobo

załozyłam ten temat ,bo jestem juz w tym wszystkim zagubiona,po raz kolejny mam miec egzamin ,ale jak widze egzaminatora wsiadającego ze mna do elki egzaminacyjnej,trace wiare we własne siły,czy ktos tez tak ma?

Gość Marcysia Srysia
ja tak miałam ... ale zdałam. A Ty który raz bedziesz teraz zdawac? Prawko to dużżżży stres:(

Gość podkładka pod myszke
Ja miałam egzamin 1 lutego. Zdałam za pierwszym razem, nic sie nie stresowałam i tobie też radzę się wyluzować. Ja tam poszłam bez żadnego stresuj i poszło łatwo. Nie zrobiłam żadnego błędu.

Gość jabkolobo
dzieki kochani za wsparcie ,ale taka juz jestem,ze zbyt emocjonalnie podchodze do tego,teraz mam miec 7 egzamin ,zawsze biore przed egzaminem po 10 godzin lub nawet 15 ,ale stres mnie zjada ,dzien przed egz.przejade nawet na czerwonym ,a egz.mam 14 lutego

Gość jabkolobo
do marcysi , a czy miałas jakies małe potkniecia na samym egzaminie?

Gość jabkolobo
mieszkam na wsi ,mam dwoje dzieci i daleko do miasta ,dlatego ten egzamin jest dla mnie tak wazny,niezaleznosc-jest wspaniała,ale im blizej egzaminy -to popadam w obłed ,nie moge spac ,jesc ,funkcjonowac,powtarzam ciagle znaki,przepisy ,ucze sie non -stop ,a i tak trabka ze mnie bo zawsze cos zawale na samym egzaminie,nawet ostatnio wziełam tabl.uspakaj,,ace ,wierzcie mi lub nie zmuliły mnie w trakcie jazdy

Gość Marcysia Srysia
Tak. Miałam. Nie zdałam placu. Ale uwierz mi ,że jesli Ci nie idzie z prawkiem i wykupiłeś dużo godzin a nie widac większych rezultatów musisz zmienic instruktora!! Plac musisz z zamknietymi oczami zrobic. A jak wyjedziesz na miesto musisz miec pewnośc,że poradzisz sobie z panowaniem nad autem i nic Ci nie grozi. Idziesz na egzamin gdy jestes pewny umiejętności! :)