Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slavvekk

teraz malo jest kobiet, z ktorymi mozna pogadac tak naprawde o wszystkim

Polecane posty

Gość slavvekk

o tym co sie uslyszalo w wiadomosciach, o technice, o polityce, wydarzeniach w kraju i na swiecie, o samochodach,sporcie.. ale nieee teraz kobiety glownie nawijaja o uczuciach, dzieciach, wygladzie, czy znajomych. ehh gdzie takie kobiety, ktore sa kochankami a zarazem przyjaciolkami, ktorym kazdy temat nie jest obcy

Gość ABF
telewizja kłamie nie zamienilbym slowa z kobietą ktora gada o tym co jest w wiadomosciach :O

Gość slavvekk
o albo o serialach tez duzo mowia:/

Gość takie kobiety sa po 30
;-)

Gość slavvekk
ABF konkretnie chodziło mi o sprawach na Świecie

Gość slavvekk
I o imprezach ciagle ale to ciagle nawijaja

Gość takasrakaiowaka
sa takie całe mnóstwo,ale jak sam napisałes jestesmy dla was tylko przyjaciółkami i kochankami a nie kandydatkami na żony

Gość slavvekk
Kant dupy Mam ale dobrze jest miec kobiete, ktora intersuja rzeczy, ktore masz do powiedzenia nawet na temat samochodow i ktora wymieni na ten temat swoje uwagi

Gość slavvekk
takasrakaiowaka To tylko dla facetow nie znajacych wartosci takiej kobiety. Ja bardzo bym chcial miec taka zone bardzo ale to bardzo. :)

Gość ewella2
Kiedyś mogłam rozmawiać o polityce, teraz unikam tego tematu jak ognia. Mój mąż ma w zwyczaju awanturować się z politykami przez ekran telewizora , następnie męczyć mnie swoimi przemyśleniami politycznymi przechodząc przy tym przez jakąs jak ja to nazywam "ekstazę polityczną"... Mogłabym z nim porozmawiac ale nie w ten sposób :P

Gość Epona
pytanie czy taka kobieta chciałaby ciebie za męza ???:classic_cool:

Gość slavvekk
ewella2 Dokladnie. Co za duzo to nie zdrowo. Wlasnie chodzi o to,zeby po prostu dlao sie z druga osoba porozmawiac na kazdy temat, wymienic poglady i tylko tyle a nie rozmawiac wprost tylko o jednej rzeczy (np polityce)

Gość takasrakaiowaka
slavvek .... a ja własnie szukam takiego jak ty i nie moge znalezc hihih

Gość slavvekk
Kant dupy Wlasnie, tutaj dobrze podkreslilas,ze trzeba sie uzupelniac. Chodzi o to,ze ja potrafie porozmawiac z kobieta o dzieciach, sztuce, zwiazkach czy urodzie, ale chce rowniez,zeby kobieta towarzyszyla mi w rozmowie tez na moje tematy. To jest tak jak napisalas uzupelnianie sie. Nie tylko jej tematy,ale rowniez moje. Tak samo jakby kobiety nie chcialy faceta,ktory rozmawialby tylko o motoryzacji, autach.

Gość Epona
slavvek wiesz kiedy kobiete zaczyna interesowac coś nie z jej półki?:P kiedy to umiesz jej w jakis sposób zaszczepić:P Miałam faceta który porafił o wędkarstwie i łowieniu pstrągów mówic tak że słuchało sie tego jak bajki :) i wiele przy okazji sie dowiedziałam tak samo od niego dowiedziałam sie o samochodach o tym gdzie mamy filtr powietrza w aucie albo jakie egzemplarze nadają sie dla kobiet ;) To był jego największy plus :)

Gość ewella2
Moim zdaniem jest dużo kobiet , z którymi można porozmawiać na każdy temat , uważam tak choćby po moich koleżankach , z którymi rozmawiamy dosłownie o wszystkim. Może po prostu miałeś pecha i zawsze na te z deczka ograniczone trafiałeś?

epona Tak to tez jest wazne :) a nie "dzisiaj zlowilem sandacza, fajnie bylo" i koniec :P ewella2 Mozliwe, bo nie bylem na wielu randkach, doslownie na kilku, ale prawie wszytskie kobiety zapytane co lubia robic, czym sie interesuja mowily, z elubia spedzac czas z przyjaciolmi, wychodzic psem, chodzic na imprezy.. takie banaly

Gość korortacja
co zqa brednie rozmawiać o samochodach a o czym tu rozmawiać ma koła i jeździ kurwa jak ktoś miał lub ma konkretny model albo marke to sie może wypowiedzieć a jak nie ma to może sobie pochalapć przypuszczenia lub opinie bez większego sensu i logiki jeszcze o nowych trendach, jakichś alternatywach napędu i takich tam bym podyskutował, o technice, o zmieniających się technologiach, ale o samochodach, nudziarstwo a te wydarzenia to wogóle zajebisty temat po prostu, że kaczka napada na donalda i na odwrót, poprostu SZAU

Gość korortacja powtórnie
wogóle luddzie za dużo mówią zamknelibyście sie kurwa