Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwaowieczkabozazkafeee

przyszłam sie tu pożalić...

Polecane posty

Wiecie co - ale mam humor dziś. Pracy dalej nie ma - już luty. Gdyby nie wstrętne stare baby - HAREM BEZ KRÓLA to był - jedynie wódka. Bez króla bo poszedł na wojnę słuchajcie, ale dzieci gdzie one gdzie zgubiły? Miały 2 pary zamiast dzieci i kilku...żołnierzy. Jeden bardzo sapał jak szedł za mną - miałam go zapytać czego chcesz? Nie trzeba było tyle pić. A reszta się kiwała w autobusie- trzeba się było wyspać miałam gościowi powiedzieć - w domu. Co pan się tak kiwa w tym autobusie? Jak to wygląda? Jakby pan pił, a przecież pan się na pewno nie wyspał. Czemu? Bo pił. Jak się pije to się śpi po piciu. tak miałam mu powiedzieć, a ja się śmiałam i tylko myślałam skąd on jest. I tyle :( Ta uczelnia moja mnie wkurza, ale sobie poradzę bez nich wiecie - tam jakaś męda siedzi ostatnia, taka jedna nawet wiem, która. Powie że mi zawiściła wszystkiego - i to jest prawda, że masz tak dużo, coś wykorzystam więcej a ona? No to miała sobie to wymyślić wiecie - taka męda. I tak wiadomo co tam pisałam. Dziś miałam już byc profesorem NA WYCIECZCE jak dla mnie. I tyle :( No wiecie - coś tam napisałam w tym doktoracie, którego nie zamierzam skończyć albo własnie go skończę - na złość. Że najważniejsza jest woda tam napisałam, ale to nikogo nie obchodzi oprócz Mojżesza i tyle :( To znaczy jego w ogóle to nie obchodziło - teraz go to obchodzi. Bo ludzie nie mieli co pić i nie było wody na pustyni - no jak to nie ma wody , przecież wzięliśmy wodę. Ale tyle wody, muszą być zapasy - nie ma co pić. Deszcz na pustyni , na pustyni nie pada. Tyle lat żyłem na pustyni i tam nie pada powie Mojżesz. Pada, pada - ile ty masz lat? Miałeś siedzieć na dworze i pilnować dworu - coś ty deklu zrobił? Miałeś się ożenić z córką faraona. Czemuś ty sie z córką faraona nie ożenił debilu. On może był nawet zrobiony z faraonem, a napisali, że dzieci im gnoili. Taki faraon. Ale nie bo... nosiły peruki. I nikt nie rozumiał czemu. Bo tak się kłóciły. I wszystko było OK do grobów - mogli mieć 100 tysięcy bogów, ale te groby - postanowili mieć 100 tysięcy grobów? No chyba ich już opętało. To było jak 2 wojna światowa mi powiedzą i tyle :( O tak - na pewno i tyle :( I wiecie - zawsze tylko woda i łąka w tym doktoracie, no zboża bo rolnictwo, no chwasty - sami widzicie, że świat to jeden chwast. I wiecie - to miało być dawno napisane, ja se miałam stać o las dalej, ale... no własnie - gdybym to umiała to wymyślić. Ale nie umiałam. To bym już tytuł miała. Bo mnie pomawiali, a to jest jedna sprawa a druga ...tego lasu nie umiałam wymyślić bo mam las gdzieś :( I tyle. Ja chciałam mieć doktorat i KONIEC. To była praca mojego życia, chciałam to sobie całe życie wspomniać i mieć rodzinę. A oni do mnie teraz co dalej? Oni mi nie chcieli dać tego doktoratu za dziadka. No ale wiecie ...masz książkę to se ją przeczytasz i tyle. I po co komu ten doktorat w sumie? To tez ksiązka, ale na tej katedrze to nic po prostu się nie dało powiedzieć , zrobić. Tylko forsa i tyle. Dlatego nie mam tego doktoratu wiecie. I teraz muszę się go trzymać bo co robić? Nie umiem wyjechać, zarobić. Pojechałabym tu i tam - jest kilka miejsc w POLSCE , które chciałabym odwiedzić. Gdzie tam Australia - to forsę trzeba mieć i tyle. Tam biedny do Australii. Nie da się - najpierw trzeba zarobić. Do kicia tam za darmo nie wsadzają i tyle :( Uczciwych - to tak, ale... no i tyle co więcej. Musiałabym mieć ten doktorat - nie mam. Lepiej mieć kasę uważam dziś wiecie - no cholera tak mnie okradli, że się nie da i nie zmienię zdania. Sami powiedzcie. Wszyscy dziś pracują, że lepiej by sobie dzieci mieli, a ci co pracują i nie mają dzieci - to idźcie dzieci mieć bo to bez sensu. No wiecie co... a tam jest jedna sierota bez 1 rodzica i z 2 jakichś uhm uhm... a druga była bez dwóch rodziców i to było dobre , a ja nie. I ci rodzice na mnie. Tam miałam egzorcyzm założyć i spadać, a ja? Teraz mnie wyzywają od nietoperzy i tak dalej - mam nietoerze liczyć. To na tej uczelni wiecie - tych pracowników. Niech się sami policzą. Bo źle liczyłam w szkole średniej - jedna bezczelna tam mnie pomawia. Dobrze liczyłam , ale nauczycielka nie miała...klasy. I umarła. No i co - mam się tym przejąć? A ta krowa mogła się przejąć pogrzebem wiecie - bo teraz będzie , że mnie pogrzebu będą uczyć. Ja ich nauczę pogrzebu - co za mędy. A mój ojciec stwierdził, że kasy nie liczyłam i bezczelnie mi dał kartkę. Nie -nie znałam rodzin i tyle. Kasa , kasa bo on jest normalny i go oszczędzili bo mu ojciec umarł. Bo pił i umarł. Na przerób. Przez to tak się ożenił, ale wszyscy wiecie na mnie i tyle. Bo zawsze była to TAJEMNICZA ŚMIERĆ DZIADKA - no bardzo, raka dostał - jak Janina. Co on to wyprawiał to nie wiem, ale pił. Nie wiem , żeby sie nie zgorszyć na pewno. Pewnie bił wszystkich po alkoholu. Ale górników nikt nie lubił. Ciekawe - chyba ten wędrowiec sobie chlapnął trochę jak mnie spotkał. Żeby mu nie było...zimno. To pasuje. Bo niby było ciepło, ale nie za bardzo. O niezłe to było. Ale nie śmierdział wódką. Czyli napił sie winka. I to pasuje. Napił się bo musiał tu przyjść wiecie. Do Polski. On ma Polskę gdzieś i jeszcze NIE RAZ ich najedzie bo po co oni sie odbudowują? Będą się odbudowywać tyle duchowieństwa a same ku powie... po co oni mu to budują? Tu powinno być 100 języków będzie mówił i zaraz byłby porządek no ale - ta Rosja to ten polski im zrobił. On miał po prostu przyjść z karabinem kiedyś się dowiem i zastrzelić tych ludzi. Bo tak i już. A mnie pierwszą ale co to tam pistolet -na mnie to deska i w głowę deską żebym dostała ...raka z czasem :(

Gość j_ulka
głupia jesteś czy co?

Gość PowaznaNaPowaznie
po przeczytaniu wstepu zrezygnowałam... ne rozumiem o co chodzi:P

Gość j_ulka
jakaś wariatka to piszę, już widziałam gdzieś jej wypociny bez ładu i składu, masakra.

Gość justyna aa
cześć Owieczko;) pisz pisz:D Campari ;)

Gość blowwww
ale wiecie?:D

To znowu ja - przemyślałam sobie kilka rzeczy słuchajcie - można powiedzieć ODKRYŁAM PRAWDĘ PORAZ XYZ w życiu. O sobie tym razem. Wiecie - ja nigdy nie piłam. Na studiach to tam jeszcze trochę - ale minimalnie słuchajcie. A dalej? Coś starsznego - nic nie piłam. Ani kropelki. I ZAWSZE ŚMIAŁAM SIĘ Z PIJAKÓW w pracy. Jak ja to miałam potępić , Boże. Tu wszyscy są nietrzeźwi, ja byłam trzeżwa. A te nauczycielki słuchajcie, które tam zapierdałay w tej szkole - matko - przecież to wszystko na cyku - ŻEBY TYCH DZIECI NIE WIDZIEĆ - tak sie dowiem. Ja nawet wiem która i przez nia odeszłam bo jakby oni wyglądali jakbym ja miała godziny, a matka dwojga musiała odejść bo godzin nie było. No cholera :( I to przez to mi papiery dala, a dalej? Czemu ja papierów nie mogłam dostać? Dostałam w takim mieście papiery, a tam nie? Ale szmaty ostatnie - ja nie mogę :( A wiecie ja bym wam coś napisała, ale ja nie mogę. I tyle. No cholera jakie to życie jest straszne. No on był pijany troszeczkę i tyle. No ja wiem nawet czemu. Dlatego wyglądał jak Arab. I tyle. Tak myslalam z Egiptu albo Arab z Iraku. cdn.

Gość sołsad!
ejj,a długo nad tym myślałaś?:)

No cóz... nie myślałam nad tym wcale. Albo tak - myślałam nad tym odpowiednio długo,żeby wiecej się nad tym nie zastanawiać. I tyle. I powiem wam obecnie coś powinnam zrobić. Mam nowoczesny samochód, który pędzi z szybkością światła, NIE PIJĘ -no moge pić troszeczkę ale nie będę pić. Wiecie co ja piję? Herbatę z cukrem. Żle robię. Gorzką powinnam pić, ale bez sensu. No to inne rzeczy. Kawę - nie. No wina można trochę się napić, czemu nie? W sumie na jakieś tam pozytywne nastawienie w życiu. Żeby coś OBLAĆ, ale tak pozytywnie. I tyle. No ale co tu oblewać. Wiecie co jednak - nie wiem. No i tyle. Czemu na studiach piły? One mnie nie wciągnęły na tych studiach bo ja jakoś nie lubiłam pijaństwa A MIAŁO MI BYĆ WSZYSTKO JEDNO. I na pewno miałam latać po nagu. Co wy myślicie, że ja takich rzeczy nie umiała robić, jeszcze jakbym się schlała? Tym bardziej - tam wszystkich. I jeszcze deskę i bić wszystkich po głowach - to jest mój charakter. Za wszystko. Ja wiem za co. Za wszystko. Tego mojego brata - zwał jak zwał - jak ja go biłam, ale miałam go bić po głowie, żeby zgłupiał całkiem. I tyle. I żeby się nie ożenił i wtedy dostałabym mieszkanie w Niemczech i tak dalej. A on się ożenił i to z jaką. Z takim zerem. Wiecie co - to na zęby poleciał. O tam zęby - zęby są najważniejsze. O matko - no to po matce myślenie i wypadły jej, ale jak? No zęby są ważne ŻEBY GRYŹĆ i tyle. A reszta? To tam takie bez sensu wszystko i tyle. No trzeba mieć zdrowe zęby i tyle. Ale ten mój brat - jak on mnie okradł parszywiec, jakie zero. A ta jego żona jakie zero - i razem mnie okradli po ślubie słuchajcie, a ja już myslałam, że choroby psychicznej dostanę bo ja myślałam , że ona mieć dziecko Z DACHU. Czyli z nie wiem... jakieś myślenie, że niebo to dach nad głową. Żeby wyjdziesz i masz dach nad głową, że ziemia jest domem i niebo to dach nad głową. I że zawsze coś tam... a nie wiem. Acha , że jak stracą dom to nad głową mają następny dach. I ja tak patrzyłam na to z przerażeniem - co to - dzieci z dachu? Banda wariatów czy jeszcze gorzej? I tyle :( Ło matko - a niech se zeżre tego mojego brata. I wiecie nie ma dzieci - ale historia. No mozna się pośmiać przez łzy. A moja matka? Jaki ona przykład miała - matko święta :( Moją prababkę. A to nie tylko ona. Teraz by mi zęby wybiła, ale tyle kasy na te zęby i tyle :( I wiecie - no ja rzeczywiście przez tego dziadka potępieniec i tyle. Jedynie , ze nie ruda jak sąsiadka. Ło kurde - a idźcie mi. Ale wiecie - ja wiem takie rzeczy, że mi to dawno wsjo rawno, ale tą pracę to naprawdę mogłam mieć bo to jedną rzecz trzeba mieć w życiu, a tak mam DOKTORAT - ja mam doktorat słuchajcie - ja tam byłam najlepsza na tej uczelni, tam się nie przejmujcie, ja tam sama wiedziałam co robiłam - reszta to tylko mi zawiściła ROZUMU bo Jahwe obdarzył mnie niezłym rozumem. No wcześniej to tam koleżanka, że hotel, ale póżniej to tam najróżniej i tyle. I koniec. Znaczy dobrze było później. I nawet dostałam APARAT - na zęby? Nie na zęby i tyle :( No i teraz pasowałoby wyjechać do Anglii na zawsze i do nikogo się nie odzywać bo po co? No i wiecie - byleby wiary nie stracić. Maryji też nie było łatwo w Egipcie. Ona była szczera, reszta kłamała. Pewnego dnia odkryła, że wszystkie kradły na dzieci, a ona się trzymała męża żeby nie kraść i wtedy zaczęła plakać, że gdyby to wszystko wiedziała to... i tak dalej. i wróciła do tego Izraela czy jak to się tam nazywało i tyle z tego :( I koniec :(

Gość aha i achhhh
ile masz lat owieczko? ciekawi mnie to bardzo, wiem ze ciekawosc niedobra jest :D

Gość sołsad!
a odpowiesz mi jeszcze na jedno pytanie?:D czemu zawsze piszesz o tych Niemcach?

Gość no tak to jest ..........
kwitesencja kafeterii, psychopatia i dno, pisz owieczko owieczka zwiała z psychiatryka

Wiecie jakie jest jedyne szczęście w życiu? EGZORCYZM. I mnie ratuje jeszcze moja ulubiona CHUSTA - a wy w ogóle nie wiecie o co chodzi. I ostatnie namaszczenie. Trzeba się namaścić. Ja jestem jak Anne Bolyen - namaściła sobie WŁOSY świętym olejem bo miała słabe włosy bo jej damy dworu wyrwały i tyle. I umarła w chustce jak Arabka wam powie. I że miała kraść na tę córkę, a ona się liczyła z męzem że zarobi. I tyle :( Ja nie mogę - co za ludzie :( I tyle :( Ale wiecie jak jajestem skrzywdzona - normalnie jedynie, że mnie nie ukrzyżowali. I tyle. No co za zera ostatnie. i tyle :( Hmmm... takie życie i tyle. Ale nawet wesoło i tyle. No przez łzy i tyle :(

Ale wiecie jacy wy jesteście dla mnie - ja nie mogę :( I jak ja dobrze zwyzywałam tę moją matkę - już tego nie zrobię, ale jakie prawidłowe wyzwiska i wszystko. od najgorszych. Ale miałam powiedzieć SZMATA i tyle. I zbierać forsę na mieszkanie i tyle. I dawno sie wynieść. Za liceum się obrazić, napluć jej na twarz. teraz sie ze mnie wszyscy śmieją że nie mam stałej pracy, ale... no jeszcze kiedyś jej na twarz napluję. Jak mi któraś włosy wyrwie to na pewno I tyle :( Albo złamię jej nos. I tyle mnie obchodzi jej BHp i jej WYGLĄD. I wszystko. I tyle. I obiad też choć obiad to jeszcze, ale na pewno zeby mi pójdą od tego obiadu. I wiecie - ja myślę, że wiosną mnie chcieli dać do tej drugiej pracy wiecie - zmawiali się czy sobie poradzę z tą żmiją . No ale nie bo mi ząb wyleciał. Przez słodycze - no tam tak szeroko powiedziane. Zwał jak zwał i tyle. I koniec. Ale historia. tę moją matke miała żmija ugryźć i zabić. Ale żmije nie kąsają śmiertelnie. To by jej tam dali surowicę. Hahaha - wiecie -aaa i teraz wszystko rozumiem i tyle. I reszty sie dowiem wiecie. A nawet już wiem i tyle. Boże - jaki bezsens. I tyle. I nigdy nie zrozumiem wiecie czemu ja nie mogę pracy dostać, ale... hmmm...przynajmniej wiem o co chodzi ZNOWU O TO SAMO i tyle :( No mnie chyba szlag trafi albo raczej zwymiotuję wam powiem. Na szczęście chciałam pościć. Teraz będę za chwilę 50 kg chudsza i to wszystko co mam do napisania w sumie hmm... a dobrze że tak zgrubłam - przytyłam bo lubię se pojeść dobrze, ale teraz to ja tak schudnę że będę jak patyk. Jak deska mi powiedzą - nie ja patyk i tyle. Tak schudnę :( A nietoeprze wiecie nich se liczą zboczeńcy z uczelni. Bo niemoralność to jedna sprawa, a zboczeństwo druga sprawa i tyle :(

Ale wiecie - kurde mówię wam - ja chyba się rozpłaczę. Znaczy nie chce mi sie plakać ( ze smiechu chyba) - ale wiecie - no wszyscy nie idź na to wesele Twojego BRATA - brata - a matko. No - ja bym tu wyglądała gdybym ja tak nie tancowała wściekle na tym weselu. Nie wiem czemu ale musiałam. Ja to wiedziałam. Jak ja tancowałam na tym weselu. A wyglądałam jak kluska i to prawda, ale zdjęcie można zrobić dobre i tyle. I koniec. Ja pierdzielę ale numer. Ale dobrze , że tak tanczyłam. Nie ma co :( A te moje prace słuchajcie ostatnie - ja nie mogę - to przez matkę ten pierwszy domek. Oczywiście nic wiecej nie napiszę. I tyle. No wiecie - ja sobie nie przypominam żebym tam była nie wiem jaka , żeby nie wiem... ale ten facet mi sie naprawdę nie podobał. Bo ja lubię blondynów lepiej. Ja powinnam być blondynką chyba tak myslę. Może i sie przefarbuję, ale jak ja będę wyglądac. Tylko kasztan i tyle :( No nie wiem - chyba się przefarbuję zaraz - coś trzeba robić. A może... wyrwię sobie wszystkie włosy z głowy? A może jeszcze coś zrobię. jakiś pożar? telefon na policję? Coś trzeba robić i tyle :( Jak moja prababka była idealna to moja babcia (zwał jak zwał - ta co żyje ) ma FIOŁA I KUKU NA MUNIU ale to jej matka to nie pomawiam. A reszta? I tyle :( A jej matka - ona miała rację. O matko - następna sprawa. :(