Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pata taj

pomozecie?!pisze podanie o przedluz.terminu skladania prac mgr jaki podac powod?

Polecane posty

Gość pata taj
stadnine? no chyba, ze wygrasz w Lotto, czego Ci zycze oczywiscie... :)

Gość suppppp
wysilcie mózgownice :o termin składania pracy ma za 10 dni, jak ma złożyć prace jak bedzie obłożnie chora przez najblizszy miesiac?

Gość suppppp
no, ale jesli sie upierasz to ja bym poszła na śmierć bliskiej osoby. ja bym po smierci przyjaciela nie mogla pisać pracy..

a dziękuję za życzenia choć znając moje szczęście to nie wygram :P koni są bardzo miłymi zwierzętami szkoda że zostały wyparte przez maszyny ze wsi i mało kto je teraz hoduje :/

suppppp -> logicznie myśląc masz 10 dni do oddania pracy, promotor musi ja zobaczyć wiec to oczywiste że nie skończy się jej pisać na dzień przed końcem terminu bo promotor też potrzebuje trochę czasu a nie tylko jedną pracę sprawdza

Gość pata taj
kurde, ale ja nie lubie klamac, nie potrafie - jakby zaczeli wnikac czy cos to bym sie zlamala i powiedziala prawde, wole cos takiego bardziej prawdopodobnego napisac, bez fantazjowania, cos sztampowego, na odwal sie... Levi, hoduje sie konie, hoduje, ale po prostu do rekracji i sportu :)

pata taj -> wiem w końcu mieszkam na wsi :P tylko niestety na wsi która nie jest wsią typowo agroturystyczną wiec koni tutaj niewiele :/

Gość suppppp
leviatan jedyna osoba, ktora ma cos z mozgiem to jestes ty. bierze zwolnienie na miesiac i jej nie ma. lezy obloznie chora w lozku i nie mysli o zadnej pracy.. o oddawaniu, sprawdzanu o niczym. dzwoni badz wysyla mailem jakies zawiadomienie ze jest chora i tyle.

no tak tylko dziwnie po 3 tygodniach odkąd ma zwolnienie i powinna pisać pracę sobie przypomina o tym aby poinformować uczelnie, trochę to dziwne.

Gość suppppp
naprawde masz cos z lbem :o idzie do lekarza. bierze zwolnienie. dzwoni na uczelnie i informuje, ze jest obłożnie chora i prace przyniesie w przyszłym miesiącu czego kurwa nie rozumiesz? :o bo juz prosciej nie umiem wytlumaczyc

zrozum że to nie przejdzie bo mogą się przyczepić o to i to bardzo łatwo

Gość fffffffffsdss
tak jasne. dobra idz stad we wszystkich tematach zabierasz glos a gowniane masz pojecie o czymkolwiek. nara frajerze

co jasne? jakbym był dziekanem i ktoś by mi przyniósł takie zwolnienie na tydzień przed to bym powiedział aby prace podesłać na uczelnie pocztą lub przez znajomego bo przecież każdy kto nie miał jakiś problemów wtedy już ma napisaną pracę.

Gość suppppp
to wyzej to ja. i tak beda sie czepiac, o to ze zachorowala. jakos u mnie takie rzeczy przechodzily najlepiej, ale wielce znawca ktory na studiach nigdy nie byl wie lepiej.. do zwolnienia sie przyczepia, ale juz do zaśnieżonej drogi do biblioteki i płaczącego dziecka siostry to nie? co za kretyn

Gość suppppp
no to powie ze ma nie skonczona i tyle. debilu. termin ma do 10 i jak sie komuś żywnie podoba moze zaczac ja pisac 9. nie ich problem i nie ich sprawa kiedy kto co sobei skonczy.

Gość kghop
ja pisalam takie podanie i promotor mi powiedziala zeby napisac z powodu zbierania materialów do pracy i to przeszlo i mi przedluzyli wiem ze inni pisali np z powodu robienia badan itd