Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynkowska_25

Jak to tlumaczyć?

Polecane posty

Gość Martynkowska_25

Witam, zacznę od tego że od niedawna staramy sie z mężem o dzidzie. Tzn kochamy się bez zabezpieczenia już przeszło pół roku ale uważaliśmy w dni płodne, ostatnio przez cały płodny okres kochaliśmy się codziennie bez zabezpieczenia. Od 2 dni powinnam mieć okres lecz go nie ma, zawsze miałam regularnie co do godziny. piersi mi napęczniały no i najważniejsze kilka dni boli mnie brzuch, tak jakby zbliżał się okres ale nie ma i nie ma. c Czy w przypadku ciąży ból brzucha to normalny objaw? Zawsze bolał mnie w pierwszy- najbardziej krwawy ;) dzień a teraz pobolewa podbrzusze. Czekam jeszcze kilka dni i chyba zrobię test.

Gość 89988
CHYBA LOGICZNE ze jesli sie nie zabezpieczaliscie to mozesz byc w ciązy zadna nowosc zrob test nawet dzis

Gość Martynkowska_25
oczywiście że to logiczne kochana, nie musisz być niemiła, nie mam pojęcia o objawach wczesnej ciąży, nigdy nie rodzilam a ostatnie dziecko w mojej rodzinie pojawiło sie jak miała ok 7 lat :/ Pytałam się o te bole podbrzusza, czy są normalną sprawą ale przed chwilką zobaczyłam obszerny temat dotczący właśnie tego więc już wszystko wiem.

Gość polecammmm...
mnie tez bolał...juz myslałam ze dostane okres a okazało sie ze jestem w ciazy :P

Gość Martynkowska_25
no właśnie ale kurcze kiedyś koleżanka z pracy wspominała że w początkowym okresie ciąży czuła, że w jej organizmie zachodzi jakiś proces, ja raczej nic nie czuje, no prócz pobolewania podbrzusza...no nic, z jednej strony czuje się podekscytowana a z drugiej nie chce się niepotrzebnie nakręcić :)

Gość i widocznie
tak to normalne i pewnie jestes w ciazy ... Ja jak zaszlam to mialam bole w krzyzu a takie zawsze mam przed i w trakcie okresu. I myslam ze lada chwila dostane okres, do tego stopnia ze jak bylam np. w centrum handlowym to latalam do wc co chwila sprawdzac czy okres juz mam... Ale go nie dostalam zrobilam test pozytywny.

Idż do apteki i kup test, ja bym na twoim miejscu nie wytrzymała

Matko boska, jaki proces?? Coś ta Twoja koleżanka sobie ubzdurała raczej. Spóźnia Ci się okres, współżyłaś w dni płodne bez zabezpieczenia, masz bóle podbrzusza, to co to może być innego jak nie ciąża? Gratuluję ;]