Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski_Tomek

Czy lubicie robić loda?

Polecane posty

Gość Ciekawski_Tomek

... właśnie. Bardzo mnie to ciekawi dziewczyny, czy robienie loda jest dla was przyjemne? Czy też raczej traktujecie to jako czysty obowiązek? Zastanawiam się nad tym, bo ciekawi mnie co czują kobiety podczas tego, czy to może być w ogóle dla was przyjemne i podniecające? Moja dziewczyna mówi, że jest to całkiem fajne, ale zastanawiam się na ile jest szczera...

Gość jdyneczka
Ja nigdy nie robiłam ale myślę, że bym zrobiła tylko jakbym kochała chłopaka i tylko jemu a inaczej to by mnie obrzydzało. A tak to może i byłoby przyjemnie tyle, że niekoniecznie cały czas i co seks tylko kiedy bym miała ochotę.

Gość tolerancyjna jestem
przyjemne jest tylko wtedy, kiedy naprade kocha sie faceta bardzo mocno, po drugie trzeba do tego dojrzec,

Gość jjjanek333
a lubicie obciagac z polykiem ?

Gość janek z daleka
zakochane dziewczyny się poświecają

Gość sama ta czynność
Sama ta czynność nie jest w sobie przyjemna, bo co w tej czynności może być przyjemne a nie obrzydliwe? Ale może być przyjemna świadomość że się sprawia przyjemność osobie która się kocha, no może ma się pecha że ta ukochana osoba lubi tak być pieszczona i szkoda że właśnie TO sprawia jej przyjemność, ale jeśli jest to niezbyt często to da się wytrzymać, bo czerpie się zadowolenie z tego że jemu jest przyjemnie.