Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo kran jest nie naprawiony

Bijecie swoich facetów?

Polecane posty

Gość bo kran jest nie naprawiony

Mojemu już kilka razy się dostało :P A wy jak trzymacie rygor?

Gość xxxyz***
ja nie mam faceta ale leję ojca też jest frajda no ale matka drze mordę

Była kiedyś taka jedna, która się na mnie rzuciła i zaczęła mnie okładać. Za pierwszym razem odsunąłem ją od siebie. Potem zrobiła to ponownie. Odsunąłem od siebie i poprosiłem by przestała. Ona natomiast kopnęła mnie w krocze i zaczęła znowu bić - była pijana. Chwiciłem ją za szyję, przycisnąłem do ściany, podniosłem (kilka cm autentycznie). Powiedziałem przez zęby "przestań" i puściłem. Upadła na dupę ale zrozumiała jedną istotną rzecz. To, że nie dostała w pysk to była moja wysoka kultura i jej szczęście. Tobie natomiast chciałbym przekazać tę samą myśl.

Gość Marcin 45 cm w bicu
gdyby jakas szmata chciala mnie bic to tak bym kurrwie wpierrdolil, ze obudzilaby sie po tygodniu na OIOMie 🖐️

Bumbumshoko, możesz ironizować, nie interesuje mnie to. Uważam jednak, że niektórym kobietom się coś pomyliło i zapomniały na czym polega związek. Chcą być pożal się Boże feministkami i uważają, że nie należy szanować faceta.

My się z moim ciągle lejemy :classic_cool: On namiętnie chodzi za mną i klepie mnie po dupie ( nie ma w tym wyczucia) a ja mu oddaje ( nie mam siły tyle co on niestety) Wczoraj weszłam mu do łazienki i dostał zajebistego klapsa na goły tyłek :D Byłam z siebie dumna - chociaż ręka mnie bolała :D Myślę że moje 5 palców do tej pory jest na jego pośladku :classic_cool: A serio - dostał ode mnie już po pysku - nie żałuje - on wie że zasłużył. Nie leje - ale potrafię strzelić kontrolnego

Gość a w co i czym go bijesz
i czy dobrowolnie się poddaje karze.

Grande, piszesz o poszanowaniu, a sam się nim nie wykazałeś więc od nikogo tego nie wymagaj... Jeśli zaczęła Cię lać bez powodu to rozumiem, ale chyba jednak był jakiś powód, ja swojego parę razy zdzieliłam po mordzie, ale wiedział, że mu się należy.

Gość gość
Jak się męża nie bije to mu wątroba gnije

Raz dowaliłam facetowi ale zasłużył i wtedy został moim ex. On zaczął a ja się broniłam. Normalnie nie jestem za przemocą.