Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calamanga

w te walentynki on mi sie oswiadczy!

Polecane posty

Gość calamanga

wczoraj gdy moj facet wyszedl do sklepu jego telefon zaczal dzwonic wiec odebralam. zadzwonila kobieta aby potwierdzic rezerwacje hotelu na walentynkowy weekend. poprosilam, zeby zadzwonila jeszcze raz i nie wspominala, ze juz ze mna rozmawiala. zadzwonila po godzinie, moj facet odebral i slyszalam jak rozmaiwal znia w drugim pokoju, prosil, zeby w pokoju juz czekaly kwiaty i szampan i, ze pierscionek dostarczy dzien przed naszym przyjazdem:) teraz az mnie nosi i nie moge sie doczekac:) boje sie, ze cos wypale i zepsuje caly nastorj niespodzianki:)

Gość JakJakJakJakJak
Oh zazdroszczę Ci. Powodzenia ! :)

Gość calamanga
Dziekuje!:) nie moge sie doczekac:D

Gość kyuk
ile macie lat?

Gość calamanga
po 26. on za dwa miesiace bedzie mial 27:)

Gość JakJakJakJakJak
Nie dziwie się, ja z moim chłopakiem tylko same problemy...

Gość ciekawska?
a moze to nie dla ciebie?

Szkoda, że nie będzie niespodzianki, ale i tak wielkie gratulacje :D Ja też wiedziałam, kiedy mój facet mi się oświadczy a o mało nie posikałam się ze szczęścia :D

Gość calamanga
na pewno dla mnie bo podawal i moje imie:) ja juz prawie sikam:P boje sie, ze sie domysli, ze wiem, bo od wczoraj latam jak szalona, caly czas sie do niego usmiecham, nie moge przestac go calowac a on sie tylko smieje i pyta czy juz poczulam wiosne:P

Gość calamanga
chcialabym przystopowac ale to silniejsze ode mnie:P od wczoraj mysle tylko o tym, a gdy go widze nie potrafie sie powstrzymac:P ale sprobuje:) nie chce popsuc niespodzianki:)

i co teraz będziesz udawała zaskoczoną ? Czy powiesz mu po wszystkim że już o tym wiedziałaś ?

Gość calamanga
nie powiem mu, zaskoczenia chyba tez nie bede udawala, bede poprostu niebywale szczesliwa:D

Gość kalamaga
ale z czego Ty się tak cieszysz? Nie rozumiem...

Gość calamanga
ciesze sie, bo bylam pewna, ze bedzie czekal dluzej z oswiadczynami:) wiem, ze jest mezczyzna mojego zycia, ale dla kobiety duzym potwierdzeniem uczuc faceta sa wlasnie oswiadczyny. zwlaszcza, ze my nigdy nawet nie poruszylismy tematu slubu. nigdy nic mu nie sugerowalam. wiec ciesze sie, ze to wyszlo tak zupelnie od niego:)

hahahhahahhahhahahha ale jaja ile glupie oswiadczyny wprowadzaja zanieszania, czekacie na nie dziewczyny jakby to byla jakas wyrocznia... czy wy na pewno macie rowno pod sufitem? a jak by wam sie nie oswiadczyl to chodzilybyscie strute do konca zycia? buhahahahahahahah

Gość calamanga
a skad:) zycie to nie tylko biale i czarne. to, ze teraz sikam ze szczescia bo chce sie osiwadczyc nie nzaczy, ze gdyby tego nie zrobil wpadlabym w depresje:) bylam z nim szczesliwa zanim sie dowiedzialam o oswiadczynach i bylabym gdyby sie oswiadczyc nie zamierzal. teraz jestem poprostu mega szczesliwa:)

Gość ale ty głupia jesteś to nie
dla ciebie tylko jego drugiej kochanej:D:D a swoją drogą to tak z 12 lat ci daje:D

Gość calamanga
a tam, dla mnie to planuje:) podawal moje imie razem ze swoim na potwierdzenie rezerwacji a dzis powiedzial mi, zebym nie robila zadnych planow na nastepny weekend:)

Gość majka7654
alez ci zazdroszcze:) ja to bym pewnie sikala ze szczescia pod sufit:P

Gość calamanga
ja za rada kolezanki z forum starm sie dzis zachowywac normalnie:) ale az mnie nosi:D wracajac z pracy rozwazalam nawet opcje zeby poszukac pierscionka, ale doszlam do wniosku, ze az tak wscibska nie bede:) nigdy nie sadzilabym ze on oswiadczy mi sie w tym roku, zwlaszcza, ze zaczynamy budowac dom:) a tu taka niespodzianka:D

Gość kalamaga
jak zaczynacie budować dom to czas najwyższy na taki gest. Cieszę się Twoim szczęściem ;)