Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enetina

Ile trwa przeciętnie sex?

Polecane posty

''Nie cohdzi mi tu ile co trwa ale to ze np. kobieta dązy do tego zeby faceta zadowolic lodzitki itp sprawy a facet kiedy jest juz mu mega dobrze zadba tylko o swoj orgazm i po sprawie..'' Oesu nie chce mi sie z Toba dyskutowac, bo Ty i tak tylko swoje Uzeraj sie z innymi pomaranczami :-D

Gość bhnjmk
niesamowite, że ona nazwała nas ograniczonymi...

Perwersja, przestan sie czepiac, autorka chyba lepiej wie, nie ??? NO :-D :-D

Gość gość
Stosunek trwa cały dzień. :DJadę na naleśniki z pieczarkami.Smacznego. :p

Na pewno wie lepiej :D Czy ja mówię, że nie :D Przecież się nie sprzeciwiam, że jestem jakaś tam ograniczona czy coś, a już na pewno nie sprzeciwiam się temu, że jestem zbok :classic_cool: Smacznego Przyjacielu! Zjadłabym naleśnika, ale nie chce mi się smażyć. :o

Perwersja sorry no fakt nie zauwazylam, ale wiesz ja tez jestem ograniczona :-D :-D tez bym zjadla nalesnika, ale tez nie chce mi sie smazyc, ani gotowac... hmmm... zaraz po robocie do domu, wiec cos trzeba bedzie wrzucic na ruszt :-)

Gość kotka i mojtek
u nas to nawer 3 godz.ale potem trochę boli cipka

To zależy... jak założę szpile i ponczochy to moment, ale ja lubie szybkie numerki. lodzik i minetka (może ok 10 min) sam stosunek następne 10-15 min. Dla mnie bez minetki nie ma seksu... doprowadza mnie to do bialej goraczki po prostu. Po niej jestem tak napalona, ze musi byc szybki ale bardzo mocny seks...

To zależy... jak założę szpile i ponczochy to moment, ale ja lubie szybkie numerki. lodzik i minetka (może ok 10 min) sam stosunek następne 10-15 min. Dla mnie bez minetki nie ma seksu... doprowadza mnie to do bialej goraczki po prostu. Po niej jestem tak napalona, ze musi byc szybki ale bardzo mocny seks...

Gość kobietaaa3232
ohh, w sumie nigdy nie mierzyłam czasu ile ja sex uprawiam :classic_cool: :P ale tak gdzieś z 30mi to będzie, troche lizania w czasie którego stopniowo zdejmujemy ciuchy, pieszczoty oralne, a potem seks,

Gość Kiniaaaaaaaa
Przecietny to pewnie z 5 minut, a mój - czyli ZAJEBISTY to nawet z 1,5 godziny.