Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość messsi

Anal??? - a tu akurat mile zaskoczenie:)

Polecane posty

Gość messsi

Nie wiem jak wasze ale moja kobietka bardzo lubi Analek nie często oczywiście ale tak raz na tydzień, dwa, bez problemu daje się skusić. Wbrew opinia większości kobiet udzielających się na forum moja kobieta uważa że to ekscytujące doznanie i warto je traktować jako fajna odskocznie od normalnego seksu. I proszę tutaj nie używac wulgarnych słów i porównywać do pedałow bo chyba moja kobieta wie co jej sprawa przyjemność. Ja po jej reakcji widzę że taka przyjemność podczas sexu analnego napewno występuje.:) pozdrawiam

Gość messsi
Dodam tylko, że jej imię to Wiesław.

Gość messsi
Dodam, że w ramach urozmaicenia naszego seksu, bardzo lubię gdy moja kobieta przyczepia sobie sztucznego członka i tym wspaniałym sprzętem posuwa mnie w pupę. Przeżycie jest bardzo przyjemne i każdemu polecam taką podmiankę. To znaczy raz ona mnie posuwa a potem ja ją.

Gość Wacław IV Waza
A dlaczego piszesz "Analek" przez duże "a" ? Masz tak na imię? Czy może to Wasz czworonożny pupilek tak Wam umila czas?

Gość messsi
To było oczywiste że zjawią się jakieś małolaty które będą chciały podszyć się pod tego posta i zademonstrować swoją niesamowitą inteligencję. Co do tego rodzaju sexu to powiem szczerze że raczej moja kobieta z biegiem czasu coraz bardziej skłaniała się ku tego rodzaju uniesieniom nie trzeba było jej do tego namawiać a sama jak miała ochotę lubiła zmienić jedną dziurkę na druga

Gość messsi
A gdzie go można spotkać ?

Gość Wacław IV Waza
To żeś mnie teraz odmłodził.