Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutnaaaaaa

Czy możliwa jest ciąża?

Polecane posty

28 GRUDNIA (1 dzień płodny) troche zabawiałam się z chłopakiem... było to tak, że najpierw pieściłam jego członka ustami i przez przypadek pocałowałam go w usta. Później włożył mi język do pochwy... 15stycznia tak jak przewidywałam dostałam okres i trwał do 20 stycznia. (miesiączkę mam regularną). Trochę się naczytałam, że można być w ciąży i mieć okres, a więc 22 stycznia zrobiłamtest i wyszedł negatywny... olejne testy zrobiłam 26 i 28stycznia (wszystkie PINK TEST) czy mam jeszcze jakiś powód do obaw??? pomóżcie!

Gość a myślałam, że ten
wyluzuj. Ryzyko było małe, 3 x test negatywny. Wyluzuj. Ciąży nie powinno być. A jak jest to też wyluzuj, bo małemu zaszkodzisz. żartuję, przepraszam, jest ok. Ryzyko na poziomie lotto.

Jeeeeju bardzo mnie pocieszyliście ;)) Dziekuję ;D nie wiem czy nie robić testu 2 miesiące po tym całym wydarzeniu, bo czytałam wypowiedź pewnej kobiety i pisała, że test wykrył jej ciążę dopiero po 2 miesiącach.. Co o tym myślicie?

boisz sie ciąży bo robiłaś loda, pocałowałaś chłopaka, a potem on Ciebie pieścił ustami? no daj spokój, nie możliwe w ogóle żeby tak zajść w ciążę, noł łej

Gość asfg
na pewno nie jesteś w ciąży,ale jak ma Ci to pomóc to zrób jeszcze jeden test ale innej firmy i wynik uznaj za 100%.

Gość kkobieta na forummm
Hahahahahahahahahhaahhahahahaahhahha.............................MASAKRA.!!!!

Nie jesteś na 100% w ciąży!! Może poczekaj narazie z seksem, chyba nie jesteś gotowa...

Na seks zupełnie nie jestem jeszcze gotowa... Dobrze wiem... Prooooszę niech ktoś jeszcze się wypowie. Na pewno nie ma szans na ciążę??

Gość 232323
boze co za kretynka...

Bardzo panikuję i wymyślam sobie objawy...;/ a dzisiaj boli mnie podbrzusze z prawej strony... :( myślałam, że to może przed okresem, ale okres dopiero 12. ;(

Gość gsihds
ile ty masz lat dziecko???do książek a nie sex w głowie