Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropucha26

Znacie jakieś forum Polaków żyjących w UK?

Polecane posty

Gość ropucha26

jw

Gość google nie boli
j/w

Gość zerknij na
Moja wyspa

Gość bhjbjhb
nie wiesz, ze od Polakow za granica trzeba sie trzymac z daleka?

Gość Czy sa tu tacy co wrocili do
Znacie jakieś forum Polaków żyjących w UK?-- nie wiesz, ze od Polakow za granica trzeba sie trzymac z daleka? hahahahahahahahahahahahahahhahaahhaahahhahaah

Gość asdfghyjukilo;
emito.net,londynek itp,poszukaj w google

Gość Konsultant Finansowy
Chcesz dowiedzieć się jakie możliwości oferuje Tobie angielski rynek finansowy??? Chcesz zadbać o siebie i swoich bliskich?? Nie zwlekaj, zadzwoń lub napisz na pewno się z Tobą skontaktujemy. Ubezpieczenia na życie Ubezpieczenia od utraty dochodu Ubezpieczenia domów Kredyty mieszkaniowe Kredyty gotówkowe i wiele innych... 07402691873 lub ubezpieczenia.uk@hotmail.com

Gość hiwikx
To nie prawda ze trzeba trzymac sie z dla od polakow zyjacych w UK,ale na pewno trzeba dobrac i dopasowac towarzystwo do swojego grona,w polsce jest wiekszy wybor niz tu ,tak samo jak w polsce oszustow nie brakuje ,ale tez zyja tu osoby normalne ktore pomagaja nic nie chcac w zamian LECZ SLOWO DZIEKUJE !!! jest to forma grzecznosciowa ktora polacy my polacy malo urzywamy w przeciwienstwie do anglikow .

Gość hiwikx
To nie prawda ze trzeba trzymac sie z daleka od polakow zyjacych w UK,ale na pewno trzeba dobrac i dopasowac towarzystwo do swojego grona,w polsce jest wiekszy wybor niz tu ,tak samo jak w polsce oszustow nie brakuje ,ale tez zyja tu osoby normalne ktore pomagaja nic nie chcac w zamian LECZ SLOWO DZIEKUJE !!! jest to forma grzecznosciowa ktora polacy my polacy malo urzywamy w przeciwienstwie do anglikow .

Gość jest moja wyspa
i lonynek i cos tam na gazecie ale malo interesujace tematy wg mnie i ludzie rzadko pisza. najlepsze jest kafe !!! @P

Gość beznadziejnie zakochana:D
ja znam, ale nie podam bo sie zrobi taka kaszana jak tu. Chociaz tam jest obowiazek rejestracji, ale i tak nie podam