Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskafeczka

Smutny Wieczór...

Polecane posty

Wiecej sie traci niz zyska na takim charakterze ... Ale uniesc sie duma i honorem bezcenne :D

Gość Zakochana inaczej
nie dla osoby ktora to znosic musi:(

Gość Truskafeczka
Ale czasem mozna stracic cos bezcennego ;--)

Dlatego pisze ze mozna duzo stracic... Ale taki to juz charakter.Ciezki i twardy :P

Gość Awargandowa_Kobieta
Dziwna jesteś.. Przecież to jego urodziny, dlaczego więc zarzucasz, że Tobie popsul dzień? Jesteś egoistką, bo to jego święto i jego sprawa jak chce je spędzić... SKupiasz się wylącznie na sobie... Kupilas mu prezent i mialas swoją wizję jego święta, ale nie zapominaj, że to JEGO ŚWIĘTO i powinien spędzić je bez Twoich fochów i wizji. Weź się kobieto w garść... Macie siebie na codzień, daj mu odetchnąć... Bóg wie co by się stalo jakby sobie wyszedl wiesz??? Heh wspólczuje facetowi takiej baby upierdliwej.. Nie dość , że rozwalila mu fochem dziecka urodziny, to jeszcze wielce obrażona i telefonu nie odbiera!:D Po co niektórzy ludzie tkwią przy takich bluszczach?

Awangardowa w swoich myslach... ja troche inaczej zrozumilem truskafeke ... ale to nic.

mam chęć się opić :o wiem jak zwykle wszystko wyolbrzymiam ale ja już taka jestem

to przybij piatke raz jeszcze... 🖐️ bo ja popijam ... Wiem ze to zle ale co mi tam a jutro juz tak odreaguje ze boje sie az tego ;-)

Awargandowa_Kobieta czy to źle że chciała spędzić ten dzień z własnym mężem ??Wiec nie dziw się jej że tak zareagowała. Ja też jestem impulsywna i pewnie tak samo bym postąpiła dlatego dzisiaj wole milczeć i przeczekać, nie chce powiedzieć czegoś czego mogłabym żałować potem.

Zgadzam sie z tym co napisalas szatynko...Dzien wyjatkowy nie tylko dla jednej osoby. Przynejmniej sie razem smutamy ;-)

No niech bedzie na zdrowko ;-) Ja juz dopijam i dziala jak klepsydra z piaskiem na czas... I tez nie lubie pisac o tym co mnie w duszy boli :) Wiec nie wiem po rez trzeci piatka 🖐️ :P

To tak jak ja, też nie opowiadam może dlatego ze jest to forum przybijam po raz trzeci 🖐️

Ja uciekam ... Pozdrawiam cieplo ten zakamarek forum na ktory trafilem ;-)ja z innego dzialu :P Pa 🖐️