Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość real man 30

Dziewczyna dała mi po pysku

Polecane posty

Gość Joyoyoyo
Mogles jej oddac. Babe trzeba trzymiec krotko.

a ja kiedyś uderzyłam ale powiedział żebym więcej nigdy tego nie robiła bo mnie kocha ale mi odda!!

Gość real man 30
a jak nie to bym zerwala-- ale ona nie ma 16stu lat

Gość real man 30
no a gdzie miałem założyć? a może zakupy w realu robię ;) ??

Gość real man 30
renatka1, 2gi raz tak zrobiła, nie powiem, bo zdenerwowałem się , złapałem ją za rękę,ale nie oddałem

Gość real man 30
już nie będę

Gość real man 30
czyli nie powinna aż tak agresywnie na to zareagować?

Gość real man 30
no właśnie ma świetne poczucie humoru, non stop się śmiejemy, ale chyba ją zabolało..

Gość r5m
Hehe. Oberwałeś od tutejszych kobietek, bo kobieta cie uderzyla. Oberwalbys tez od nich gdybys to ty ją uderzył.

Gość w szoku jestem w szoku trwam
tym bardziej, ze nie ma 16 lat to powinienes ja szanowac i z takimi glupimi zartami nie wyskakiwac tym bardziej przy twoim najlepszym kumplu. Zabolalo ja bardzo i ci dala po pysku. Ja bym sie na ciebie jeszcze obrazila i albo szczerze ze mna pogadasz i zrozumiesz, ze potraktowales mnie przy kumlu jak pierwsza lepsza, ale do widzenia!

Gość real man 30
nie będzie mnie biła, następnym razem nią potrząsnę,niech sobie nie myśli za durzo

Gość real man 30
duzo

Gość anżella
bezzębna to że ma poczucie humoru nie znaczy że śmieje się z każdego chamskiego żartu :O

real.. się ciesz,ze tylko w pysk dostałes;) żart mało zabawny.. pomyśl jak ty byś się poczuł gdyby ona ci tak powiedziała przy twojej koleżance.. I tu wyłazi wyższość starszych mężczyzn nad 30-letnimi dzieciakami.. jak widać metryka nie idzie w parze z rozumem. ups.

Gość Olo312
Kobieta cie bije a ty nie reagujesz. Hanbisz facetów!

Gość w szoku jestem w szoku trwam
zamiast wbic sobie do glowy, ze juz wiecej chamsko zartowal nie bedziesz to ty zakladasz, ze nastepnym razem ja potrzasniesz. zobacz: akcja-reakcja: twoje chamskie zarty powoduja jej reakcje i dostajesz po pysku. trzeba sie zatrzymac na twojej akcji a nie na jej reakcji. no chyba, ze ona tak dla sportu ci da w pysk to wtedy mozesz szarpnac, ale tak??? zastanow sie chlopie, bo naprawde sie prosiles o ten policzek :P

Gość efdefde
I tu wyłazi wyższość starszych mężczyzn nad 30-letnimi dzieciakami.--- znam gorszych i starszych :O

Gość okurwajapierdole
tam niezła melina musi być :O chamskie żarty facet dostaje w pysk, kumpel się śmieje, ja pierdole , 30latkowie...

Gość Z DEDYKACJA DO KOBIET
:):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):):):) :):) ::):) :):) :):)

Gość real man 30
żadna melina, za co miał mnie lać? jego żart rozbawił , wiedziałem że trafię w jego gust, pewnie głupek przyjął jako komplement

Gość Stasxa24
Pewnie myslala o lodzie dla kumpla i zdenerwowalo ja to, ze ją przejzałeś. Uderz w stoł a nozyce sie odezwa.

anżella najwyraźniej mamy inny temperament i inne poczucie humoru, mnie mało co z ust mojego faceta jest w stanie obrazić, bo go znam i wiem kiedy żartuje. A nawet gdyby mnie coś uraziło to bym wyszła a nie trzaskała po twarzy.

Gość anżella
nawet gdyby zażartował że obciągasz byle koledze?