Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowinkaa....

kolacja przy świecach - wasze pomysły !

Polecane posty

Gość nowinkaa....

Hejoo.. postanowiłam przygotować u siebie kolację przy świecach na 14 lutego i zastanawiam się co zrobić do jedzenia - przejrzałam setki przepisów i różnych rad na forum i dostałam bzika.. nie wiem, po prostu nie wiem za co się wziąć. A mój skarb jest trochę wybredny i ostatnio zachwycał się moim gulaszem czy sałatką z gyrosa. Chcę zrobić coś wyjątkowego i zaskoczyć Go bo rzadko u mnie je. Wpadłam by zrobić tak: Zupa krem z brokułów Na danie główne coś z mięsem (jeszcze nie wiem co.. ale koniecznie z mięsem bo mój skarb mięsożerny) Deser lodowy (lody, bita śmietana, polewa, migdały, rurki) Oprócz tego na stole chcę postawić sałatkę (nie mam pojęcia na razie jaka), muffiny (uwielbia babeczki), dobre wino. Pokój przystroję świeczkami i dwie świece na stole, serwetki itp. Dziewczyny robiłyśmy kiedyś taką kolację ? (heh to będzie moja pierwsza taka kolacja zrobiona przeze mnie więc nie chcę też wypaść źle/ aaa i nie mam 18 lat, piszę o tym by uprzedzić pytania o wiek,a jest to zauważyłam standardowe pytanie na tym forum). Na pewno macie sprawdzone przepisy i rady co zrobić by kolacja była udana dlatego podzielcie się nimi z nami! Każda rada jest cenna i każdy przepis!

Gość alaaalllaaaa
a ile masz lat?

Gość nowinkaa....
47

Gość nowinkaa....
kupię też żel durexa, żeby stosunek analny wyszedł nam gładko i bez bólu

Gość nowinkaa....
gotować umiem ale przygotować coś sensownego to dopiero sztuka ;)

Gość nowinkaa....
durexa nie używam.. he mamy lepszy sposób na gładki seansow.. ;p

Gość dziewczyna irlandczyka
kochana wszystko zalezy od tego co Twoj mezczyzna lubi jesc:) ja pamietam pierwsza kolacje ktora dla niego robilam:) w domu bylo zapalonych dokladnie 77 swiec:P swiece poustawialam na podlodze, na melbach na stole:) wczesnien przygotowalam playliste na laptopie z naszymi ulubionymi piosenkami. w salonie kilka razy prysnelam swoimi perfumami:) na przystawke podalam owoce morze bo oboje je kochamy. byly swieze ostrygi, krewetki na chosnkowych tostach, malze w sosie rozanym. na danie glowne przygotowalam gulasz w chlebie, on go uwielbia:) do tego salatke ze swiezych warzyw i kiszona kapuste. na deser pucharki galaretni z lodami i owocami:) do tego wino. pamietaj, zeby upewnic sie jakie wino lubi:) moj lubi czerwone i cholera zapomnialam, ze czerwone wino musi pooddychac, a ze moj facet jest duzym fanem wina czerwonego szybko sie zorientowal na szczescie nie skomentowal:) no i licza sie detale!

Gość gość
Ja nie jestem najlepszą kucharką więc na wyjątkowe okazje wolę coś zamówić, albo gdzieś wyjść http://www.sycylia.com/ Wtedy mam pewność, że wszystko będzie smaczne.