Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczuchcąca

dajcie coś wzruszającego, przy czym się popłaczę

Polecane posty

Gość płaczuchcąca

jest mi strasznie źle i zbiera mi się na płacz, ale potrzebuję motywacji. muszę się wypłakać, bo miałam jeden z najgorszych dni w życiu. zraniły mnie trzy najbliższe osoby... zapodajcie jakiś smutny wiersz, piosenkę, wyznanie... cokolwiek. muszę przeryczeć swoje.

Gość lskdkd
Nie wiem czy ci to pomoże ale wczoraj rozjechałem kota sąsiadów .

Gość płaczuchcąca
nie popłakałam się jeszcze, wybacz zresztą jeśli nie macie nic do powiedzenia, to spadajcie.

Gość płaczuchcąca
nie przyjaciółka, bardzo dobry kolega i ukochany mężczyzna, który ma mnie w poważaniu i nawet nie wie, że za nim płaczę i bardzo go kocham.

Gość posłuchaj tego.....
Three Dog Night - Easy to Be Hard----szczególnie z uwagi na tekst-może być wersja np tej grupy na yt albo wersja z musicalu HAIR.....w innym wykonaniu....tekst dużo wnosi do tego co napisałaś

Gość the spirit of time...
Ta wersja z musicalu Hair Easy to be hard jest najlepsza bez głębszego wnikania w czyjeś gusta muzyczne...starczy wpisać w YT tytuł bez niczego i pierwsze wyskakuje....piękny kawałek....sporo ludzi zawsze komentuje że sięga po niego w dołku:classic_cool:Fajny wokal ma ta aktorka i piosenkarka:classic_cool:

Gość płaczuchcąca
wiecie... to fatalne uczucie, jeśli człowiek widzi, że się rozsypuje. z przyjaciółką sprawa się zapewne ułoży z kolegą zobaczymy a z facetem? cóż, on nawet nie wie, że za nim płaczę... nigdy nie byliśmy razem, a ja sobie coś wmówiłam, jak jakaś kretynka zupełna.... wstyd mi za siebie...

Gość płaczuchcąca
świetna nuta, Blondyneczko.

Gość płaczuchcąca
podpowiem wam, jak widze ostry anal to odrazu rycze :)