Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ociężały taboret

praca w markecie wstyd

Polecane posty

Gość ociężały taboret

niedługo mam zacząć pracować w markecie mam wyższe wykształcenie i nie mogę znaleźć pracy od kilku miesięcy ale wstydzę się ze wszyscy znajomi mnie tam zobaczą

Gość RubinowaDamaTowoja
a ty idziesz tak krasc czy uczciwie pracowac ? ociezly to masz mózg:P

Jak czytam takie posty to mnie trafia!! Jaki to wstyd UCZCIWIE zarabiac pieniadze?!?!?!

Bo teraz nie potrzebują do pracy ludzi tylko z wyższym wykształcenem, najlepiej jeszcze z 2 letnim doświadczeniem i 25 letnich :classic_cool: tak więc trochę niemożliwe znaleźć dobrą pracę w Polsce. Mgr- magazynier :P:)

Gość a,a;a;aamaa
to samo mialam pracowalam przez rok , ale jest to uwlaczajace godnosci

żadna praca nie hańbi taki kraj ze czasem trzeba pracować gdzie sie znajdzie a nie zgodnie z kwalifikacjami

Gość doskonale cię rozumiem
bo sama byłam w takiej sytuacji że już miałam iść do marketu do pracy, ale moja godność mi na to nie pozwoliła

Gość maruudyyyyy
a ja Wam powiem, że na studiach pracowałam w markecie jako kasjerka i dobrze wspominam tą pracę, nie była męcząca, zrobiłam swoje i do domu, ludzie na luzie, żaden wyścig szczurów itd teraz niby pracuję przy komputerze, praca dobrze płatna, nawet bardzo, itd trele morele najlepiej to bym wróciła na kasę i nie chodzi tu o to, że jestem mało ambitna (bo poza pracą robię wiele, decoupage, fotografia, piszę, spędzam maksymalnie aktywnie czas) chodzi o to, że praca w markecie była taka luzacka, bezstresowa ale właśnie to gadanie ludzi... już ktoś mi powiedział, po co studia kończyłaś, żeby w markecie robić? a przecież studiuje się nie tylko dla kasy i po to by szpanować posadą ja np. studiowałam bo naprawdę interesował mnie ten kierunek, i była to dla mnie przyjemność a przez debilnych ludzi, którzy później by gadali (ja mam to gdzieś, ale moja mama to przeżywa później, rodzina męża itd) nie mogę pracować gdzie chce

Gość dregw
Też tak miałam, wstydziłam się okropnie, jednak moja determinacja była tak wielka, że w ciągu 2 miesięcy awansowałam i teraz siedzę w biurze:)

Gość gfhfg567456
teraz to każdy ma wyższe wykształcenie.

Gość rozumiem że nazywasz
się każdy