Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqdwqkqwdwqdwqd

Jak byście zareagowały jakby ochanek wam ta powiedział?

Polecane posty

Gość wqdwqkqwdwqdwqd

Mam kochanka ,ale nie mam wyrzutow sumienia bo jego dziewczyna to prawdziwa jędza. Powiedział mi wcozraj ,że ,,gdyby mi się układalo z Asia to bym się z Tobą nie spotykał i potykam się tylko dlatego ,że nam sie kompletnie nie układa i się kłocimy" POwinnam się jeszcze z nim spotykac po takim tekscie czy przesadzam?

Gość ja juz bym sie z nim
nie spotkała, przesadził. Miej szacunek do siebie i zostaw drania

Jeśli spotyka się z tobą tylko dlatego, że jemu w zwiazku się nie uklada to powinnaś go olać, po drugie skoro im się nie układa to dlaczego jej nie zostawi?

albo jest bardzo głupi (że myślał, ze to Cię nie zaboli), albo bardzo beszczelny (że ma w dupie Twoje uczucia), a pewnie jedno i drugie.

Gość gwoli wyjasnienia...
jestes zalosna, po prostu powiedzial ci prawde, wiec o co chodzi?

Gość fleszzzzzzz
gdyby byla jedza to by z nia juz dawno skonczyl, pomysl czy to nie czasem w nim tkwi problem. Znasz tylko jego zdanie na temat ich problemow. Dziewczyno zacznij myslec! Prawdopodobnie do Ciebie odzywa sie tylko wtedy gdy z nia sie pokloci, jestes w zapasie gdyby tamta go kopnela. Czasoumilaczka z ciebie ,zdejmij te klapy z oczu

gwoli wyjasnienia... jestes zalosna, po prostu powiedzial ci prawde, wiec o co chodzi? a on to niby nie? znajduje sobie czasoumilaczkę kiedy go pała zaswędzi

Jeśli spotyka się z tobą tylko dlatego, że jemu w zwiazku się nie uklada to powinnaś go olać, po drugie skoro im się nie układa to dlaczego jej nie zostawi?

Gość gwoli wyjasnienia...
a co mnie niby on obchodzi? on tutaj nie pisze, tylko ona traktuja nas tak, jak na to pozwalamy

Gość wqdwqkqwdwqdwqd
fleszzzzzzz - niestety ona jest jędzą straszną ,ale on z nią ciągle jest dlaczego to nie wiem skoro mu z nią źle a myślę ,że tak jest bo ich znam . nie wiem czy ją kocha czy nie ,ale zdradza ją i zdradzał więc chyba nie zupełnie ja kocha..

Gość Lady Morphinum
Następna głupia baba,spotyka się świadomie z facetem,który jest z inną. Facet dał ci tylko znać,żebyś nie traktowała go poważnie,dobrze mu jest z tobą w łóżku,ale żebyś nie liczyła na nic więcej. bo on ma nadzieje,ze kiedys z Asia mu sie ulozy i ty zostaniesz sama. A poza ty jakie to uczucie jak sie z nim kochasz i wiesz,ze on mysli o Asi??;)