Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usg masakra

czy zdażyło się Wam , by lekarz powiedział wam , ze usg jest utrudnione

Polecane posty

Gość usg masakra

przez ilość tkanki tłuszczowej na |Waszym brzuchu ??

Gość nie, a nie nalezalam do
najszczuplejszych pancjetek. Kiedy zaszlam wazylam 75, przy koncu bylo 95 :(. NIgdy czegos takiego nie uslyszalam.a usg mialam co miesiac

Gość usg masakra
miałam robione usg ,w 13 tygodniu , lekarz był bardzo nieprzyjemny, dąsał się że mam duży brzuch i nie może zrobić badania, wymyślał - kazał mi naciągać brzuch i tak nic z tego nie wyszło , później zrobił mi dopochwowo i już nie będe opisywać co robił ale to było upokarzające i jeszcze powiedział że mam obrośniętą tłuszczem macice, nie powiem to było bardzo poniżające , w trakcie wizyty musiałam 2x opróźniać pęcherz.... jestem drugi raz w ciąży, nie jestem szczupła , ale coś takiego nigdy mnie nie spotkało .... załamka

Gość usg masakra
i powiem szczerze nie mogę się pozbierać po tym badaniu

zmien lekarza bo to jakis cham. Wazysz 150 kg? ze tak kdo Ciebie podszedl? a sam jak wygladal? szczuplutki i piekny jak mlody bóg?

Gość mulchna mama 321
ja wazyłam 86 kg. jak zaszłam w ciąże ciałka mam sporo w dodatku przytyłam 20 i nigdy od lekarza ani na usg ani na innym badaniu nie usłyszałam że mam za duży brzuch zeby mnie przebadac i żeby wyszłu złe wyniki. zmień lekarza lepiej,

Gość usg masakra
to nie mój lekarz , to było usg prenatalne, miałam też pobraną krew, wizyta i badanie była w bardzo popularnej klinice....tylko miałam skierowanie od mojej lekarki i nic nie płaciłam ... moja lekarka nigdy nie miała problemu ze zrobieniem usg, nie wiem , czeka mnie to jeszcze w 20 tygodniu ale już chyba nie pójde

no to umow sie do kogos innego jak mozesz. Moze nie jest jedyny ktory tam robi to badanie.

Gość karaokie
tylko sie nie przejmuj, mam szefa , ktory o kazdej kobiecie powyzej 60 kg. mowi -przyszla ta tlusta baba!!!! Sa chlopy z klopotami psychicznymi!!!

Gość karaokie
tylko sie nie przejmuj, mam szefa , ktory o kazdej kobiecie powyzej 60 kg. mowi -przyszla ta tlusta baba!!!! Sa chlopy z klopotami psychicznymi!!!

Gość usg masakra
poprosze moją lekarkę żeby może dała mi skierowanie do innej kliniki/lekarza , ciekawe co powie mi moja lekarka jak jej to opowiem... ciężko mi z tym , że mnie tak potraktował w tych czasach, a lekarz też szczuplutki nie był ... nie wiem...........

Gość mulchna mama 321
ja też miałam robione usg prenatalne w 20 tyg. lekarz mi powiedział że to w 14 tyg. nie jest zbyt wazne i żebym na to nie traciła pieniędzy, ale nigdy nie usłyszałam że mam za duzo tłuszczy. w 20 tyg. dokładnie widziałam wewnetrzne narządy mojego dziecka poznałam płeć i dokładnie wszystko zostało przebadane

Gość usg masakra
no tak musze to olać , niektórzy po prostu nie lubią kobiet które trochę więcej waża .... chciałam napisać Wam jeszcze , że był na tej wizycie mój mąż i strasznie mi głupio przed nim , że usłyszał takie rzeczy ... może gdyby nie byłoby na tej wizycie mojego męże to nieprzeżywałabym tak tego ...

Gość dsfsdfsdf
a ile wazysz?

Gość mulchna mama 321
a właściwie po co skierowanie? nidgy nie miałam skierowania na żadne usg prenatalne ani to zwykłe poprostu umawiam się na wizytę i juz

Gość mulchna mama 321
przeciez to nie jest istotne ile waży

Gość dsfsdfsdf
pytam bo jestem ciekawa jak bardzo lekarz przesadzil

Gość usg masakra
skierowanie miałam od mojej lekarki do której chodzę prywatnie , po to właśnie żeby nie płacić za to badanie - bo ze skierowaniem jest refundowane z NFZ , waże 95 kg

Gość mulchna mama 321
myslę że lekarz ogólnie przesadził mówiąc jej coś takiego,

a mąz zapomniał języka w gębie zeby temu chamowi zwrócic uwage? slowo daje,moj maz chyba kazałby mi sie ubrac i isc stamtąd i na odchodne powiedzial temu lekarzowi za dyche co o nim mysli!

Gość dsfsdfsdf
a wysokka jestes

nie przejmuj sie dziewczyno:) co Cie obchodzi jakis sfrustrowany konowal z małym fiutem i masa kompleksów? Trzeba byc bardzo nieszczesliwym w zyciu czlowiekiem zeby w ten sposób innych obrazac :) zdrowka dla ciebie i dzidziusia:)

Gość mulchna mama 321
zmień kochana lekarza ja pod koniec ciązy ważyłam 110kg!!!!!!! i nigdy problemów nie miałam ,wprost przeciwnie lekarz mi mówił że mam się nie przejmowac wagą bo to nie istotne teraz liczy sie dziecko i jedo zdrowie

Gość usg masakra
powiem szczerze , że mój mąż do takich nie należy , a szkoda .. a i ja jestem dupa wołowa , bo leżąc na tym zasranym koźle, miałam ochote zejść i podziękować , no ale gdzieżbym się odważyła , a szkoda gadać , nerwy mam jak nie wiem

Gość usg masakra
do dsfsdfsdf mam 176 wzrostu

Gość usg masakra
mysłowice

Gość asdfghjkllkjhgfdsa
pojechalam na pierwsze usg a lekarz mowi do mnie ze zrobi dopochwowe bo jest za wszesnie na to przez brzuch, a ja w śmiech i powiedziałam ze nie ma nawet mowy. I uciakłam :D Głupia byłam bo dopiero po przyjechaniu do domu przeczytałam na czym to badanie polega i że wcale nie bedze mi nc tam wkładać :D:D pojechalam na nastepny tydzien i musiałam przeprosic gina :P

o to moje okolice:) olej dziada :) polecam ci wykonanie badan w katowicach na opolskiej...fakt,ze drogo bo za badanie w14 i 20 tygodniu placilam 2 lata temu po 250 zł ale warto :) swietni specjalisci i sprzet pierwsza klasa:)