Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaaajaaaMaaj

Urodziny dwulatki

Polecane posty

Gość MaaajaaaMaaj
już pisałam, że parówki nie

Gość moja rada...
Małe te dzieci-zrób przyjęcie z myślą o dorosłych,dzieci i tak mało zjedzą(albo i nic)bo w tym wieku mają swoje prywatne fobijki np ;jem tylko jedzonko żółte,tylko na swoim talerzyku,tylko to co znam,nie za miękkie,nie za twarde,a mama inaczej kroi itp.Zrób menu dla dorosłych a dzieciom naszykuj pięknie udekorowane bezpieczne i gotowe produkty(ciasteczka,chrupki,mandarynki,sok jabłkowy)do tego tort efektowny(niech płonie ,gra,strzela fontanną )i Piccolo w kolorowych kubeczkach.Kup czapeczki,gwizdki,ładne kolorowe talerzyki-dla dzieci ważniejsza jest oprawa niż jedzenie.W SOBOTĘ MIAŁAM TAKI BAL.Nie pierwszy w dodatku.Pozdrawiam.

Gość MaaajaaaMaaj
Dzieki wszystkim za pomysly na pewno je wykorzystam , teraz bardziej wiem co i jak przygotowac, zrobie dania wiekszosci dla doroslych i skrzydelka moZe w miodzie takie na cieplo zeby tez cos bylo jakies 2 salatkI,koreczki, jesli chodzi o parowki to moja corka je berlinki i nic jej nigdy nie bylo,dla dzieciakow przygotuje osobny stolik ktora corka ma w pokoju u siebie przydekoruje go i zrobie im jakies owoce paroweczki w tym ciescie,jakies ciasteczka.Oczywiscie tort musze zamowic. Dzieki za pomysly. A TEN PODSZYW TO CHYBA LUBI LUDZI PODK....AĆ.

Gość MaaajaaaMaaj
Czy dla dorosłych mam kupić piwo Zimny Lech ?

fajny pomysł, żeby dla dzieci osobnny stolik. tam wcale nie musi byc dużo jedzenia wystarczy z 5 kanapeczek malutkich, te parówki owoce ciasteczka i już. udekoruj ładnie w jakies kolorowe serpentyny i takie różne bajery. dzieci i tak nie będa tam jadły tylko bawiły się. na jedzenie na pewno przyjdą do rodziców bo sa małe, więc zadbaj aby na stole dla doroslych było kilka fajnych potraw. ja to jestem uczulona na takie zachowanie kiedy ktoś zaprasza gości i sadza przy pustym stole. straszny wstyd. powodzenia autorko:)

Gość MaaajaaaMaaj
pisałam już że parówki nie, bo mój facet ma dużą parówkę w gaciach

Gość MaaajaaaMaaj
Lipsss jestem tego samego zdania ze gdy sie kogos zaprasza na imprezke to sie nie sadza go przy pustym stole. Nawet ostatnio kolezanka (28 lat)zaprosila 4 kolezanki do siebie na urodziny postawila martini wódke i wafelki gdy wrocilam do domu to pol nocy zwracałam wafelkami.Robi urodziny i stawia wafelki i alkohol-to wstyd.

Gość MaaajaaaMaaj
A ja po alkoholu zawsze jestem łatwa.

Gość moja rada...
Mój patent-1coś na zimno(sałatki, koreczki,ciasto)żeby stało już na stole jak goście będą się zjawiać-2napoje-jakiś sok,coś gazowanego,kompocik dla babć-3coś na gorąco(mięsko jakieś,bigos\fasolka po bretońsku\krokiety+barszczyk czerwony\itp)-na tradycyjnie,bo duża rozpiętość wiekowa.4tort i szampan,5kawy(czarna,rozpuszczalna,cappucino )i herbaty Można zrobić sałatkę z różnych owoców+bita śmietana lub jogurt(w wersji diet.)można fajnie powymyślać paszteciki z gotowego ciasta franc.z różnym nadzieniem,można zrobić małe zapiekanki francuskie...Musisz przejrzeć portale kulinarne.

Gość MaaajaaaMaaj
po fasolce po bretońsku będzi straszne pierdzenie :(

Poszukaj sobie inspiracji na Congee.pl tam jest mnóstwo strojów dla dzieci więc możesz wymyślec jakis temat przewodni imprezy (np. Piracki Statek) i wszyscy przebiorą się za piratów i piratki :) Możesz pomyslec o jakiś dekoracjach i grze (tam w tym sklepie za grosze jest gra z planszą dot. Piratów) i zabawa murowana!