Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taxa22.

impreza - ciuchy - dziewczyna przy kości i bez kasy...

Polecane posty

Gość taxa22.

idę za 2 tyg na imprezę, nie mam się w co ubrać, nie wiem w czym będę dobrze wyglądać przy mojej wadze (160cm, 60kg). Nie jestem jakaś super tłusta ale mam trochę za dużo ciała, jestem proporcjonalna, mam ok.100zł żeby coś sobie kupić poradźcie

Gość taxa22.
myślałam o leginsach i dłuższej bluzce/tunice co wy na to?

Gość taxa22.
może zarobię w agencji - jak myślicie?

Gość taxa22.
Myslalam, zeby jeszcze przytyc.A pozniej wytne dziury w worku po kartoflach i go zaloze.Myslicie dziewczyny, ze bedzie mi ladnie !!!

Gość taxa22.
dzięki...właśnie tego się spodziewałam...... pozdrawiam wszystkie idealnie szczupłe laski z kafe

Gość taxa22.
A worek po cebuli (bo taki akurat mam) , moze byc.Nie chcialabym szastac kasa !!!

Gość kkkiiikkkaaa
Może sukienkę? Np taką zwężaną pod biustem z grubym paskiem w jakieś fajne wzory i do tego zwykłe rajstopy. Sukienkę spokojnie znajdziesz za mniej niż 100zł, a jak kupisz wzorzystą to odpadnie problem biżuterii, bo wystarczą okrągłe kolczyki.

Gość taxa22.
czy może być worek po mące?

Gość taxa22.
ja mam wielki biust rozmiar 10

Gość taxa22.
kkkiiikkkaaa - dasz jakiś przykład?

Gość kkkiiikkkaaa
to na górze to podszyw. Zaraz spróbuję poszukać.

Gość martaaa8998
podszywa sie jakis psychiczny

Gość kkkiiikkkaaa
No już dajcie dziewczynie spokój. 60kg przy 160cm wzrosty to nie jest nawet nadwaga. Ciekawa jestem jak wyglądają ci podszywacze i złośliwcy, któzy się tu wypowiadaja, bo nie sądzę, żeby osoba o idealnym wyglądzie była tak płytka, że musiałaby koniecznie obcej osobie na forum dokuczać.

Gość a jaka to imprez?
studencka, bardzo elegancka. czy jakis okreslony rodzaj stroju wypada na nia zalozyc?

Gość a jaka to imprez?
obawiam sie lippss, ze sukenka zaproponowana przez Ciebie moze autorke poszerzac w biodrac - ze wzgledu na te pseudo - kieszenie i obcisly tyl

Gość a jaka to imprez?
klikka zaproponowala dobry kroj dla Ciebie, wybieraj cos w ten desen.

Gość taxa22.
zwykła impreza z kumpelami ze studiów dzięki za pomoc dziewczyny nie jestem bardzo gruba, noszę rozmiar 38 ale trochę mi brakuje do bycia szczupłą

Podszywacze to zapewne tłuste wieloryby z paluchami oblepionymi jakimś żarciem. Zazdroszczą tych 60 kilogramów bo same ważą po 160

Gość taxa22.
Najlepije zeby sukienka byla czarna , bo plamy potu strasznie widac mi na plecach pod pachami i na boczkach. O twarzy juz nie wspominam, zaloze czapke

Gość BaBIBNIECEK
Bosze co za rady. Wyeksponuj atuty. Ładny dekolt? Ale nie za mocno, dekolt w serek i faktycznie jakas tunika, ale nie przesadzaj, worki na kartofle jak to niektórzy napisali wogóle Ci nie pasuja. Przy lekkiej tuszy rzeczy powinny być dopasowane ale nie za mocno. Nie powinny Ci eskracac - poziome paski odpadaja, tak jak i popularne spodnie 3/4! I mysle ze jakies eleganckie spodnie (tylko nie opięte!) takie proste ew leciutko rozszerzane, czarne albo w prążek, siegajace az do połowy obcasów zgrabnych szpilek na dosc wysokim słupku (niezbyt cienkim, takim proporcjionalnym ), na lekkiej platformie. Jesli sukienka to do kolan. Do tego fajna fryzura - tu musisz pokombinowac i w necie poszukac co Ci pasuje i obowiazkowo makijaz podkreslajacy albo ladne oczy albo usta:) http://kobieta.interia.pl/news/jesienna-moda-dla-puszystych,1534694,1675

dziewczyny ale przecież 60kg przy 160 wzrostu to nie jest az tak dużo zeby zakładała taką sukienke jak dla puszystych, no bez przesady

Gość Ja tu Tone
Kobieto! Ja mam 160 cm i 60 kg noszę rozmiar 36 38, nie jesteś tłustawa tylko normalna!!! Ubierz się w sexy dżinsy albo sukienkę seksowną i koniecznie!!! OBCASY, przy naszym wzroście najlepiej na platformie :)

Gość taxa22.
czy taka sukienka by była ok? jest jak worek prawie