Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość american beaute

kurde zastanawiam sie czy sie odezwać

Polecane posty

Gość american beaute

rozstałam się z byłym w dosyć niemiłych okolicznościach, glównie przeze mnie, ale nie bezpośrednio. uniósł się honorem i tylko na ulicy rzucał "cześć" i nic więcej. ostatnio wieczorem wyszłam z domu i spotkałam go w stanie wskazującym jak wracał do domu. jak zobaczył mnie zatrzymał się, ja podeszłam on na początku rzucił zaczepnym tonem coś w stylu "zła kobieta z ciebie", przeszliśmy się troszkę, mówił, że chciałby ze mną porozmawiać o tym wszystkim, ale żebyśmy poszli do niego. Ale ja wolałam porozmawiać na bardziej neutralnym gruncie. On się upierał parę razy, brał mnie za rękę, żebym z nim poszła, ale nie zgodziłam się, było już późno. Mówił, że musimy sobie wszystko wyjaśnić, a ja, że możemy się przejść i porozmawiać.. Czy odezwać się teraz do niego, czy naprawdę go to dalej w jakiś sposób boli, czy po prostu rozczuliło go po pijanemu ?

Gość Truskafeczka
Jak ci na nim zalezy to sie odezwij... Nic nie tracisz...

Gość nicoztego
Jak dla mnie to po pijaku myslenie sie zmienia i robi sie cos kompletnie innego niz na trzezwo. Najlepie gdyby chcial porozmawiac z Toba w normalnym stanie...

Gość american beaute
Ale wydaje mi sie, ze na trzezwo probuje byc dumny i honorowy, dopiero po pijaku, jak to po pijaku, moze wyrzucil to co mu na sercu lezalo, sama nie wiem

Gość american beaute
może to on teraz czeka na mój znak, skoro już po % sie otworzył ?

Gość bosszzzzze ale jestes glupia
facet chce sobie tylko podymac;]

Gość bosszzzzze ale jestes glupia
chcial po pijaku podymac

Gość american beaute
ale ty głupi(a) jestes, nawet za czasow naszego spotykania tego nie bylo, a co dopiero po fakcie

Gość koooooolicc
bez przesady, nie lataj za nim.... jak bedzie chcial to przyjdzie/zadzwoni/wypatrzy cie gdzies na miescie i tyle chyba, ze koniecznie chcesz sie narzucac:O

Gość american beaute
nie chce podawac tu za duzo danych, bylismy niedlugo, w kazdym razie rokowalo dobrze, tylko ja to popsulam