Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrestttzielony

Umie ktos robic filmiki na youtube? tzn chodzi mi ...

Polecane posty

Gość agrestttzielony

o to, że mam piosenke i chcialam zeby polskie tlumaczenie sie pojawialo, moglby ktos to dla mnie zrobic ??

Gość agrestttzielony
tu jest tekst, chcialabym zeby byly to dosc duze literki : TłumaczenieJedna noc by wszystko zagmatwaćJedna noc by przyspieszyć prawdęObiecano namCztery ręce i w tył zwrotObydwoje pod wpływemNaszych wewnętrznych demonówŻeby wiedzieć co powiedziećJaźń wyostrzyła się jak żyletkaWołanie po dłoń z niebaBy sie na niej wesprzećNie wystarczyłobyDla mnie, nieJedna noc magicznego pośpiechuPoczątek zwykłego dotykuJedna noc by ściskać i krzyczećA potem puścićDziesięć dni doskonałych melodiiOdcieni czerwieni i błękitówObiecano namZakochanieWołanie po dłoń z niebaBy sie na niej wesprzećNie wystarczyłobyDla mnie, nieWołanie po dłoń z niebaBy sie na niej wesprzećNie wystarczyłobyA ty, ty wiesz, że musiałem zwalczyć swojego diabłaA ty broniłas nas przed wilczymi kłamiDzielilismy sie swoim biciem sercaW tę jedna nocWołanie po dłoń z niebaBy sie na niej wesprzećNie wystarczyłobyDla mnie, nieWołanie po dłoń z niebaBy sie na niej wesprzećNie wystarczyłobyDla mnie, niePochodzi z tej strony http://www.tekstowo.pl/piosenka,jose_gonzalez,heartbeats.html

Gość agrestttzielony
hm:P no to chyba sama bede musiala sie pomeczyc:P nikt nie jest obcykany w takich sprawach ?

Gość agrestttzielony
no normalnie, leci sobie piosenka i w tym czasie polskie napisy do niej ze wiesz, one night to be confused babka spiewa, a tu na ekranie sie pojawiaja napisy 'jedna noc by wszystko zagmatwac'

Gość qasfgjkawsdftg
jeszcze tego nie robilam to nie wiem sprawdze jak i napisze...

Gość agrestttzielony
świetny filmik !! :) ale to wyższa szkola jazdy, mi chodzi tylko o zrobienie tlumaczenia do piosenki