Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerra

jak mozecie sie tak zapuscic, ze w pasie macie ponad 80cm?

Polecane posty

Gość cholerra

rozumiem pelne ksztalty, troche tluszczyku na pupie, na piersiach, ale wyhodoawac sobie opony wokol pasa? to jest naprawde odrazajace i niezdrowe...

Gość cholerra
ja mam 79,5...

Gość asdfgasdf
w ciąży jestem, mam prawo

Gość cholerra
w sumie to granica to juz 75cm, 80 cm i wiecej w pasie to juz patologia totalna

Gość cholerra
ciaza to inna sprawa, mi chodzi o opone z tluszczu :)

A mnie jakoś mało obchodzi, że ktoś ma oponę. Ja nie mam i to jest najważniejsze. Nie rozumiem oburzenia autora/autorki

Gość cholerra
przeciez to dla zdrowia wielkie obciazenie, poza tym wzgledy estetyczne nie moge tego zrozumiec- pomozcie mi, dlaczego osoby, ktore czuja ze maja coraz wiecej sadla na brzuchu nic z tym nie robia?

Gość najlepiej czekac
a co cie to obchodzi ????????

Gość no ba!
doradz co robic,a na pewno dostosuje sie..Wykluczaj jedynie: - zdrowe zywienie-bo stosuje to systematycznie; -cwiczenia,bo wykonuję je codziennie; -masaze-bo rowniez robie regularnie, -zabiegi-bo raz w miesiacu jestem na roznych zabiegach (na czestsze nie stac mnie) -mniej zrec-bo jem bardzo malo 9porownywalnie do mojego 5-letniego dziecka). -spozywanie sporej ilosci weglowodanow (slodyczy szczerzez nie znosze!) Za to dodaj: -problemy zdrowotne (autoimmunologiczne zapalenie tarczycy,hiperinsulinizm,zespol policystycznych jajnikow,hiperprolaktynemie). Jak zanjdziesz jakis dobry sposob w moim przypadku na zgubienie chocby 10cm w obwodzie to bede bardzo zobowiazana. Dam Ci szanse i mozesz mnie wyzywac-mam 90cm w talii (a raczej jej brak).

Gość rwerwe
ja mam 160 cm i waze 56 kg i mam 76 cm i nie czuje sie gruba. ten topik to prowo tak? ja mam super wciecie w tali.

Gość dublujesz tematy kurfa!!!!!
ja miałam,byłam chuda ,płaska ... chciałam przytyć,roztyłam się i mam trochę w pasie...ale codziennie cwicze a6w i widzę efekty,wiec autorko nie obrażaj ok? Bo na pewno nie jestes taka doskonala i chociaz jedna twoja wada moze byc dla kogos innego obrzydzeniem. zycze ci zebys roztyla sie do 100 cm .

Gość gość
To powiedzcie jak zrobić żebym tyła jedynie w piersiach? Bardzo bym chciała posiadać takową umiejętność.

Gość einawonezaz
wstrzyknij anabole w piersi :)

Gość Gość 11
No dobrze by było jakby każdej tłuszcz się odkładał akurat w tyłku i biuście,ale patrz realnie

Gość gość
Ja najwięcej miałam 68, przy 10 kilogramach nadwagi. W biodrach 118, w biuście 113, a w pasie niecałe 70 :) Taka figura.

Gość gość
Gość z 2:54, szczerze zazdroszczę, też bym tak chciała.

Gość gość
Serio chciałabyś mieć 10 kilosów nadwagi i zad jak szafa? Milion razy wolę swoje obecne 59 i po90 w biuście/92 w biodrach. Mogłoby być jeszcze mniej.

Gość gość
ja mam 70 a tu się na ciebie wypinam, możesz mnie pocałować w (_*_)

Gość gość
Chodzi o proporcje. Mi biust tyje ostatni. A obecnie zad mam jak ta szafa, nienajmniejszy brzuch, a biust i tak skromny. Beznadzieja. :(

Gość gość
Ja mam ten plus, że mam taka figurę.

Gość gość
Ja mam zrąbane proporcje. Mając w talii ok. 70 cm miałam znikomy biust. Gdybym jakimś cudem schudła tak bardzo że w talii miałabym ok. 60 cm biustu nie miałabym w ogóle. I jak tu żyć z takim cielskiem?

Gość Keep it
Joooj... Biedne męczennice, lepiej sie zastanówcie jak doprowadziłyscie to tego, a teraz w nocy zamiast spac, to jeszcze siedzicie od paru godzin przy kompie, pozniej dupa okazuje sie nieproporcjonalna!

Gość gość
Ej, nie moja wina, że mam takie a nie inne proporcje. Takie rzeczy się dziedziczy a ja nie jestem córką Marylin Monroe...

Gość Keep it
No jak bierz przykłady z wykreowanych przez media osob to gratulacje. Chciałem polecic operacje plastyczną, ale w Twoim przypadku na pierwszym miejscu polecam konsultacje z l. Psychologiem.