Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osamotniona

jestem zboczona ?

Polecane posty

Gość osamotniona
fuck ass nie ja ci odpowiedziałam na to pytanie. ja nie mam faceta, ale też nie jestem koleżanką do kolekcji kochany ;) chociaż dziękuję za propozycję :) 😘

Gość Marcinowaty
Gdzie u mnie brak kultury? Po prostu mdli mnie jak ktoś składa komuś kogo nie zna niedwuznaczne propozycje. Przecież to żenujące.

Gość osamotniona
żenujące, nie żenujące, kwestia gustu marcinku ;)

Gość jurekkk z gda
Chętnie poznam taką... jurekk@poczta.fm jurekk z gda

Gość Marcinowaty
Ja uważam, że to traktowanie kobiety jak zbiornik na spermę. A Ty jak myślisz?

Gość osamotniona
jeżeli pada to ust obcego to uważam tak jak ty, jeżeli pada to z ust mojego ewentualnego ukochanego to się ucieszę. tylko że ja bym tak chciała jeszcze z miłością i temu podobnymi ;) więc jeden raz w moim wykonaniu odpada

Gość osamotniona
przeklęty tak. łącznie ze wszystkimi rzeczami opisanymi w twoim topiku

Gość Marcinowaty
To po co dziękowałaś temu kolesiowi skoro uważasz podobnie jak ja?

Gość osamotniona
bo pomimo pozorów jestem miłą i sympatyczną osobą ;) dziękuję zawsze i wszędzie ;)

Gość Marcinowaty
Ot i kultura. Na pewno wyrywasz na każdej imprezie ;) ;)

Gość osamotniona
przeklęty, tak czytam twoje wypowiedzi. a co do imprezy to nie wiem marcinie do kogo ty było, ale jeżeli do mnie to nie, ja imprez nie uznaję

Marcinowaty Proponować, trzeba umieć. Można powiedzieć wprost czego się pragnie i oczekuje, ale w odpowiedniej formie, momencie i właściwej kobiecie. Zaręczam Ci, że nie dostanie się w twarz. A jeżeli nawet, to tylko podkreśli zaangażowanie emocjonalne kobiety.

Gość Marcinowaty
Wiem, dlatego szacun dla Ciebie.

Gość osamotniona
?

Gość Marcinowaty
Że co?

Gość osamotniona
fajny jesteś ;) buziak dla ciebie 😘 w każdym bądź razie nie dowiedziałam się nic na temat czy jestem serio zboczona i mężczyźni takich nie lubią czy nie ? :(

Gość to_tylko_ja_ze_slaska
Hej Osamotniona. Zawsze marzyłem by poznać taką wyzwoloną kobietę jak Ty, która nie boi się przyznać do tego czego na prawdę chce. Jestem ze Śląska i z chęcią bym Cię poznał, oczywiście na nic nie liczę i chodzi mi tylko o rozmowę :)

Gość osamotniona
jestem tak zboczona ze lubię jak mnie smarują kałem i stawiać stolce na meską klatę są chętni męzczyzni a kobiecie moge narobić na twarz

Osamotniona :) Po co Ci definicja? Według mnie jesteś po prostu piękna emocjonalnie, bo namiętność, Cię rozsadza. Mężczyźni uwielbiają takie kobiety. Owszem możesz trafić na takiego, który się zdziwi, będzie uważał Twoje zachowanie za dziwactwo, ale zapewniam Cię, że jest wielu takich, których uszczęśliwiłabyś sobą :)

Gość osamotniona
to rozmawiajmy ;)

Gość osamotniona
to jedno wyżej to podszyw kto chce stolca

Gość Marcinowaty
Wiesz, ona chce się podbudować emocjonalnie:)

Gość osamotniona
przeklęty to daj namiar na takiego który mnie jeszcze przy tym pokocha i będzie gitez majonez ;)

Gość osamotniona
pracuje w burderu ostatnio walił mnie dziadek spasiony po 60 ale to było przezycie aż do tej pory drze własnie wciskam sobie wibrator w cipcie

Gość to_tylko_ja_ze_slaska
No ale rozmowa przez klawiaturę i monitor to nie to samo co na żywo... Powiem Ci że ja też się często zastanawiam dlaczego moje partnerki nie chciały robić tego tak często jak ja, zawsze były wniebowzięte i zachwycone tym jak im było dobrze, ale skoro to jest tak fajne to czemu nie robić tego po kilka razy na dzień? Chyba nigdy tego nie zrozumiem... :(

Gość osamotniona
podszywy dobre obydwa i tak marcinie chcę się podbudować emocjonalnie i co w tym złego? mam wyskoczyć na ulicę i powiedzieć jaki seks preferuję i że jestem z tego powodu odrzucona?

Domyślamy się, że to podszyw :D Taka uroda kafeterii ;) Inna dziewczyna napisała tutaj, że faceci boją się, że nie zaspokoją takiej kobiety, że nie podołają. To także jest prawda. Jednak, gdy pojawia się coś ponad same relacje seksualne, wówczas mając nawet mniejszy temperament, można być satysfakcjonującym kochankiem. Erotyka to jednak coś więcej niż czysto zmysłowe doznania. Technika natomiast pozwala wiele niemożności "obejść".