Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaaaa999

on myśli o rozstaniu ..

Polecane posty

Gość majaaaa999

Co zrobic ? Z jednej strony gdy mi to powiedział miałam ochotę 1 odejśc ze zwykłej dumy, że on po 4 latach związku chce odejść. Z drugiej wiedziałam że w jego argumetntach było sporo racji, ale on zachowuje się tak jakby to że się wypalamy było tylko moją winą, a ja myślę że leży ona po środku. I teraz nie wiem czy się starać, walczyć o ten związek czy odpuścić i odejść z honorem .. :(

Gość miska 1308
a ja właśnie zakończyłam swój związek, który trwał rok i 9 miesięcy:) i o dziwo nie jest mi sutno, więc odetchnęłam z ulgą:)

Gość miska 1308
a na Waszym miejscu razem podjęłabym decyzję o rozstaniu, skoro on o tym myśli, a tak odejść z dumy... myślę, że w momencie kiedy razem o tym postanowiscie w zaistniałej sytuacji będzie najlepszym rozwiązaniem.. tym bardziej, że mówisz iż w jego argumentach jest sporo racji

Gość majaaaa999
on powiedział że myśli o tym , bo od dłuższego czasu jest źle,, ale chce to przemyśleć bo wciąz mnie kocha i nie chce tego robić pochopnie i coś pieprzył że chce żebym była taka jak kiedyś..

Gość miska 1308
w takim wypadku hmm... najlepszym lekiem na wszyastko jest szczera rozmowa. co według niego znaczy taka jak kiedys? co chciałby zmienić? skoro nie chce tego kończyć od tak, może szczera rozmowa coś pomoże:) u mnie tych rozmów nie było i skończyło się jak się skończyło, bo kiedy ja tylko taką rozmowę zaczynałam słyszałam, że nie ma o czym rozmawiać, bo jest ok... kiedy nie było i wyszlo jak wyszlo

Gość majaaaa999
ale nie wiem czy jest o czym rozmawiac.. skoro on myśli o rozstaniu.. Wszyscy wokoł nas pytają kiedy zaręczyny i tak dalej , bo to normalne po tylu latach , haa ale mój chłopak myśli wręcz przeciwnie sobie myśli ;] Zajebiste uczucie. Nie ma co.

Gość miska 1308
jeśli szczerze nie porozmawiacie nie będziesz wiedziała, czy było o czym... nawet jeśli się okaże, że nie było... to chociaż sobie wszystko wyjaśnicie, nie będzie jakiś niedomówiem, bo to najgorsze co może być

Gość majaaaa999
to boli , że on o tym myśli. Wątpi w nas nei wiem czy powinnam byc z kims takim

Gość majaaaa999
up

Gość majaaaa999
zxc

Gość gość
W moim przypadku przezywałam traumę, bo uwierzyłam w jego uczucia, a on cały czas powtarzał że mnie kocha i jestem dla niego najwazniejsza. Oczywiście mieliśmy pewne problemy jak w każdym związku, ale za każdym razem szybko z nich wychodziliśmy. Ale w końcu gdy już planowaliśmy slub on odszedł. Czułam jedną wielką pustkę. Przez pierwsze dni nie wstawałam z łóżka. W Internecie trafiłam na stronę http://urok-milosny.pl i zdecydowałam się spróbować, wszak nie miałam przecież nic do stracenia. I zadziałało, on znowu jest ze mną i prowadzimy szczęsliwe życie.